Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирці роздали гуманітарну допомогу від «Let’s do it Ukraine»
В Охтирці роздали гуманітарну допомогу від «Let’s do it Ukraine» Печать
Автор Админ   
03.01.2023 г.



Напередодні Нового року в Охтирку завітала лідерка молодіжного екологічного руху України «Let’s do it Ukraine» Юлія Мархель. 

Вона зустрілася з міським головою Павлом Кузьменком, щоб дізнатися більше про нагальні потреби нашої громади і запропонувати свою підтримку. 

Про відвагу і стійкість охтирчан Юлія почула із промови очільника громади на саміті «World for Ukraine», який відбувся 7 грудня. Саме тоді Юлія вирішила обов’язково побувати в нашому героїчному місті і дізнатися, чим конкретно можна допомогти як практично, так і інформаційно для залучення гуманітарної допомоги для мешканців Охтирки. 

Візит Юлії Мархель почався з відвідування центру міста, де вона змогла побачити, що вчинили російські окупанти на охтирській землі. Побувала також в дитячих садочках, які зазнали руйнацій внаслідок авіанальотів. 

«Я 20 років у волонтерській діяльності, багато побачила, об’їздила 52 країни і там я навчилася – об’єднуватися. Не піаритися на руїнах, як щойно ми почули на вулиці коментар: «О, приїхали з камерами піаритися на руїнах!». Ні. Друзі, якщо ми всьому світу не будемо показувати, як тут – вони не будуть знати, як нам допомагати», - сказала Юлія Мархель.

На завершення візиту - охтирчанам із категорії малозабезпечених були роздані продуктові набори, які зібрані і доставлені в наше місто командою «Let’s do it Ukraine» за підтримки Robert Kennedy Foundation, Robert Kennedy Foundation Italy та Vitaukr.

У наборах, які складаються з 21 найменування товарів, зокрема містяться: цукор, борошно, крупа, макарони, олія, чай, кава, молоко згущене, печиво, свинина тушкована, кілька, паштет, горошок і кукурудза консервовані тощо. 

 ImageImageImageImage

Також волонтери передали продуктові набори тим мешканцям громади, які не мають змоги самостійно прийти в «Штаб волонтерів» для отримання свого пакунку.  

ImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg