Головна arrow Розділи arrow Бізнес та технології arrow Чоловічі труси – комфортна та стильна білизна на кожен день
Печать
20.12.2022 г.

Чоловічі труси – комфортна та стильна білизна на кожен день 



Гардероб чоловічої спідньої білизни представлений переважно трусами. Сучасні моделі не тільки забезпечують комфорт протягом усього дня, а й виглядають дуже стильно та модно. Вітчизняні та закордонні виробники одягу випускають великий асортиментний ряд трусів для дітей, підлітків та дорослих, які різняться між собою кроєм, матеріалами та іншими особливостями.

Ми пропонуємо купити чоловічі труси в інтернет-магазині зі швидкою доставкою по всій Україні. До послуг наших покупців лише якісна продукція від відомих брендів та найкраща ціна в регіоні. Також у нас представлений великий вибір домашнього текстилю. Можна замовити рушники в Ашан https://auchan.ua/ua/polotenca/, теплі пледи, комплекти постільної білизни та іншу продукцію.

Різновиди чоловічих трусів та їх особливості

Між собою чоловіча спідня білизна відрізняється двома основними критеріями - матеріал і тип крою.

Серед найбільш поширених рiзновидiв трусів для чоловіків можна назвати такі моделі:

  • сліпи;
  • боксери;
  • шорти;
  • брифи.

Сліпи – одна з найвідвертіших моделей білизни, що максимально оголює чоловічі ноги. Даний тип трусiв ідеально підходить під джинси, штани, або під будь-який інший одяг. Саме завдяки універсальності сліпи користуються великою популярністю у чоловіків різного віку.

Боксери – повна протилежність сліпам. Труси мають особливий крій із досить довгими вільними штанинами, розмір яких може бути різним, залежно від моделі – від середини стегна до колін. Прототипом для створення такої білизни стала частина боксерської екіпіровки для рингу. У нашій країні та на пострадянському просторі дана модель трусів отримала назву «сімейні».

Шорти – проміжна модель між сліпами та боксерами. Труси закривають верхню частину ніг і мають штанини, але вони зазвичай доходять до середини стегна. Посадка трохи завищена, можуть комплектуватися широкою або вузькою резиновою стрiчкою. Відмінна риса – облягаючий крій, що дозволяє їх комфортно носити під джинсами.

Брифи - класичні короткі труси з гульфіком і облягаючим кроєм. Залежно від моделі вони можуть мати низьку чи високу посадку. Перший варіант відмінно підходить для носіння під джинсами чи спортивними штанами.

Ще один важливий показник якості чоловічих трусів – це тип матеріалу, з якого вони пошиті. Основні вимоги до тканини – це високі тактильні властивості, зносостійкість та гіпоалергенність. Більшість виробників якісної чоловічої білизни виготовляють свою продукцію зі 100% бавовни, але можуть додавати до складу невеликий відсоток синтетичних волокон. Вони не впливають на тактильність та інші властивості, проте покращують зносостійкість речей. Також великою популярністю користується бамбукове полотно та матеріал модал. Бамбук відрізняється гіпоалергенними якостями та є повністю натуральною тканиною. Модал є модифікованою віскозою, яка виготовляється з целюлози. Серед його переваг – відсутність усадки та збереження початкової форми протягом тривалого часу.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg