Головна arrow Розділи arrow Бізнес та технології arrow Хоум нет: як поповнити інтернет-рахунок без особистого кабінету та реєстрації
Печать
13.12.2022 г.

Хоум нет: як поповнити інтернет-рахунок без особистого кабінету та реєстрації



Одним з популярних інтернет-провайдерів національного масштабу є компанія Homenet. Цей оператор забезпечує інтернет-з’єднання у більше ніж 700 населених пунктах нашої країни. Щоб отримати доступ до усіх переваг послуг провайдера Хоум нет, потрібно своєчасно поповнювати власний рахунок у системі. Для цього можна скористатися спеціальним платіжним сервісом. Він дозволить оплатити послуги за користування інтернетом швидко, у зручному режимі.

Інтернет-провайдер Homenet

Провайдер Хоум нет має розширену мережу постачання інтернет-сполучення. Компанія застосовує сучасні технології, що дозволяє забезпечити високу якість зв’язку. Клієнтами цього провайдера є приватні замовники, малі та великі компанії. Також цей оператор пропонує спеціальні програми для шкіл, соціальних установ та медичних закладів. Область покриття провайдера Хоум нет дуже широка. До неї входять наступні області:

  1. Вінницька;
  2. Житомирська;
  3. Дніпропетровська;
  4. Запорізька;
  5. Закарпатська;
  6. Миколаївська;
  7. Кіровоградська;
  8. Рівненська;
  9. Полтавська;
  10. Херсонська;
  11. Хмельницька;
  12. Київська;
  13. Чернігівська.

Для своїх клієнтів провайдер пропонує різні тарифи та пакети послуг. Швидкість передачі даних становить від 30 до 100 Мбіт/с. Обмін інформацією відбувається по високоякісному оптоволоконному каналу. Його заводять прямо в будинок. За необхідністю спеціалісти компанії налаштовують бездротовий зв'язок по каналу Wi-Fi. Щоб отримати доступ до усіх переваг користування інтернетом від Homenet, потрібно своєчасно сплачувати рахунки за надані послуги. Це дуже зручно робити за допомогою платіжного сервісу.

Як поповнити інтернет-рахунок Хоум нет без особистого кабінету та реєстрації

Щоб поповнити рахунок за користування послугами інтернет-провайдера Homenet, потрібно лише пару хвилин часу та пристрій з виходом у інтернет. Потрібно виконати декілька послідовних дій.

Наприклад, перейти за цією адресою - https://easypay.ua/catalog/internet/homenet-kremenchug. Для цього навіть не обов’язково реєструватися у системі чи створювати особистий кабінет. Потрібно зробити наступне:

  1. На головній сторінці потрібно обрати розділ «Інтернет». Далі у цій вкладці треба обрати відповідного провайдера (у даному випадку це Homenet).
  2. Далі у відповідному полі потрібно вказати номер особового рахунку.
  3. Зазначається сума, яку потрібно сплатити. Вона може становити від 1 до 5000 грн.
  4. Перевіривши дані, треба натиснути кнопку «Підтвердити».
  5. Далі відкриється вікно, в якому потрібно обрати бажаний спосіб списання коштів. Зазвичай оплата відбувається за допомогою карти українського банку.
  6. Вказується номер та дата закінчення дії банківської картки. Потрібно також вказати CVV код. Він знаходиться на звороті (3 цифри).
  7. Після цього потрібно лише натиснути «Оплатити».

Кошти поступлять на ваш рахунок у системі компанії Хоум нет швидко. Після проведення оплати користувач платіжного сервісу отримує квитанцію, яку потрібно зберегти.

Але варто зазначити, що для зареєстрованих користувачів діють більш вигідні умови. Наприклад, створивши особистий кабінет у платіжному сервісі, можна сплачувати за послуги користування інтернетом без комісії. Для цього створюється відповідна віртуальна картка.

Крім того, у платіжній системі авторизовані користувачі можуть зберігати шаблони платежів. Наступного разу потрібно зробити лише пару кліків, щоб провести платіж. Також є можливість зберігати квитанції про оплату, відстежувати стан виконання транзакції. Спеціальний платіжний сервіс допоможе перерахувати кошти інтернет-провайдеру швидко, без зайвих комісій. Платіж можна виконати у зручний час, адже сервіс працює цілодобово.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg