Головна arrow Розділи arrow Бізнес та технології arrow Чому кухня на замовлення – це вигідно?
Печать
25.11.2022 г.

Чому кухня на замовлення – це вигідно? 



Облаштування будь-якого приміщення передбачає меблювання, адже саме меблі забезпечують функціонал та левову долю декору. Якщо говорити про кухню, сьогодні дуже популярним є придбання готового гарнітуру на замовлення. Це цілісний комплект, зібраний у відповідності до особистих побажань замовника, який містить все необхідне для створення «робочого трикутника» на кухні. Ідеальне рішення для кожного з нас.

Що таке кухня у комплекті?

Готова кухня – це меблевий гарнітур, що складається з декількох функціональних елементів, поєднаних в єдину конструкцію. Сучасний сервіс підтримує гнучкий підхід до комплектування таких меблів.

Можна підібрати колір, матеріали, фасад, фурнітуру та інші компоненти, таким чином створити кухню відповідно до власного бачення. Чудовою ілюстрацією такого підходу є ресурс https://fayni-mebli.com/ua/kitchen-kits.html, де є можливість придбати гарнітур у рамках послуги «кухня на замовлення».

Переваги кухні на замовлення

Вони є очевидними. Завдяки сучасним конструкторам можна, взявши за шаблон будь-яку фабричну модель, змінити її конфігурацію (складові, фасади, матеріали, колір тощо) та замовити гарнітур своєї мрії.

Переваги кухні на замовлення:

  • адаптивність – можливість коригування характеристик гарнітуру, вибору складових та декору на свій розсуд;
  • цінова гнучкість – замовлення передбачає контроль ціноутворення з боку замовника, адже фактично він сам створює свою кухню;
  • широкий вибір – більшість моделей пропонує багатий вибір змінюваних параметрів, в тому числі підбір модулів, кольору, матеріалів, фурнітури, техніки та ін.;
  • 3D моделювання – для проектування та розрахунку вартості існують спеціальні онлайн програми, найбільш вдалою з яких є 3D конструктор кухні BPlanner.

Загалом кухня в комплекті стане оптимальним рішенням для приміщення будь-якої площі, адже підібрати модель та створити з неї ідеальну збірку наразі на є проблемою.

Основні критерії вибору

Перш ніж приступати к проектуванню, слід вибрати базову модель. Тим більш, може статися, що нічого змінювати не доведеться, якщо вам сподобається фабричний варіант. В любому випадку під час вибору слід звертати увагу на наступні характеристики:

  • функціональний склад;
  • форма та конструкція;
  • матеріали корпусу;
  • матеріали фасаду;
  • фактура фасаду;
  • зовнішній вигляд.

Також завжди важливим є питання ціни. Завдяки гнучкості з боку виробників, а тим більш при можливості власноруч змінювати параметри виробу, кожен може замовити кухню в комплекті відповідно до можливостей власного гаманця.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg