Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Громада з Охтирщини розширює співпрацю за програмами ООН
Громада з Охтирщини розширює співпрацю за програмами ООН Печать
Автор Админ   
23.11.2022 г.



Чернеччинська громада невдовзі отримає автобус для комплексного обслуговування на дому одиноких непрацездатних громадян

У Чернеччинській громаді відбулась робоча зустріч спеціалістів напрямку програми «Місцеве самоврядування та реформа з децентралізації влади».

Під час зустрічі окреслили нові напрями роботи та активностей Програми громаді, зокрема в галузях: врядування, охорони здоров’я та екологічного розвитку. 

Представники організації розповіли про нові можливості, практики та довгострокову перспективу співпраці.

За підсумками зустрічі спеціалісти апарату сільської ради, лікарі, соціальні працівники отримають можливість підвищити рівень своєї кваліфікації через участь в навчальних процесах, що організовуються Програмою, а установи отримають матеріально технічну підтримку.

На сьогодні, Чернеччинська громада є активними учасниками Програми по напрямках покращення соціальних та адміністративних послуг. 

А саме, пілотного проекту «Створення мобільної служби з обслуговування вдома одиноких непрацездатних громадян та паліативного догляду та натуральної допомоги». В рамках якого громада отримає вантажопасажирський мікроавтобус який буде облаштований необхідним інвентарем для надання комплексної послуги з обслуговування на дому. 

Центр надання адміністративних послуг вже отримав мобільну цифрову валізу адміністратора для надання послуг вдома. 

Також, незабаром спільно з Програмою, в одному з сіл громади буде відкрито центр неформальної освіти, на разі в приміщенні розпочаті ремонтні роботи.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg