Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Охтирці подарували лаванду та нарциси
Охтирці подарували лаванду та нарциси Печать
Автор Админ   
04.10.2022 г.



Працівниці КП «Благоустрій» вже висадили 40 кущів лаванди і 20 нарцисів у міському парку Охтирки.

Для рослин обрали сонячне місце, щоб лаванда максимально розкрила свою прованську красу. 

Саджанці лаванди та цибулиння нарцисів подарували нашій громаді мешканці села Підгірці Київської області – Сергій Сушко та Наталія Клецька. Це власники дачного кооперативу, які вже 15 років займаються вирощуванням лаванди, а в 2019 році створили спеціальну майстерню, де виготовляють різноманітні продукти харчування із лаванди: зефір, печиво, цукерки, трюфель, марципан, джеми, лікери, сиропи солоні та солодкі. 

«У нас виникла спільна ідея підтримати міста України, які постраждали внаслідок бойових дій, прикрасити життя людей, які пережили страшні події, - розповідає Сергій Сушко. – Вирішили подарувати те, чому присвятили себе – лаванду.

Лаванда, яку ми передали від щирого серця охтирчанам – вірю, що захистить Охтирку від нальотів ворога. Вона буде оберігати місто від усього поганого, від злих сил. Нехай росте на щастя і радує всіх. 

Бажаю охтирчанам навіть у цих складних умовах не опускати руки і продовжувати радіти простим моментам життя: займатися улюбленою справою, створювати затишок вдома, примножувати красу рідного міста", - побажав Сергій Федорович.

Висловлюємо щиру вдячність друзям Охтирки – Наталії Клецькій та Сергію Сушко за прекрасний подарунок місту!


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg