Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Поліцейські розшукують псевдобанкіра, який видурив в жителя Охтирки 144 тис. грн
Поліцейські розшукують псевдобанкіра, який видурив в жителя Охтирки 144 тис. грн Печать
Автор Админ   
02.08.2022 г.



На 144 тисячі гривень ошукали охтирчанина шахраї, які зателефонували йому на мобільний та представилися співробітниками банку. 

До Охтирського районного відділу поліції звернувся 45-річний мешканець міста. Потерпілий розповів, що до нього на мобільний телефон надійшов дзвінок від невідомого. Під час розмови останній назвався співробітником служби безпеки банку, клієнтом якого є потерпілий.

Зловмисник повідомив, що з карти потерпілого намагалися зняти грошові кошти і для їх збереження необхідно перевести готівку на інший рахунок. 

Враховуючи, що аргументи псевдобанкіра були дуже переконливими та для прийняття рішення був вкрай обмежений час, заявник виконав всі вказівки, які надходили під час телефонної розмови та власноручно в мобільному застосунку банку виконав операції з переведення грошових коштів на номер рахунку зазначений зловмисником.

В результаті виконаних фінансових операцій потерпілий втратив 144 тисячі гривень.

Нагадаємо. Поліцейські розшукують шахрая, який видурив у охтирчанки 89 тисяч гривень.  

Поліція звертається до громадян та нагадує, що працівники банку ніколи не просять назвати секретний код, що надходить на телефон для здійснення фінансових операцій, а також ніколи не просять перевести грошові кошти на інші рахунки. У разі якщо Ви отримали подібний телефонний дзвінок завершіть розмову та зверніться до служби безпеки свого банку з даного приводу.

Відділ комунікації поліції Сумської області


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg