Головна arrow Розділи arrow Життя та люди arrow ТЕПЛО І ЗАТИШОК ОСЕЛЬ
ТЕПЛО І ЗАТИШОК ОСЕЛЬ Печать
Автор Город А   
17.12.2005 г.
Перші холоди нагадали про зиму, але мешканці мікрорайону "Дачний" почуваються впевнено, у їхніх квартирах тепло і затишно. За це вони вдячні працівникам підприємства "СІБ", яке очолює добрий господар Сергій Іванович Бондаренко.

За 11 місяців поточного року виконано величезний обсяг робіт: ремонт під'їздів, дахів, вхідних дверей, заміна стояків гарячої та холодної води, перевірка димовентиляційних каналів, технічне обслуговування та ремонт двигунів та насосів на ЦТП, ремонт дитячих майданчиків, технічне обслуговування та ремонт електрощитів, іншого електрообладнання тощо. Всієї роботи важко навіть перелічити, але комунальники її виконали.

Поясню це на прикладі. Керівництво "СІБ" разом з проведенням ремонтних робіт проводить і роз'яснювальну роботу з питань бережливого ставлення власників до житлових будинків та прилеглої до них території.

Цей метод приніс свої позитивні результати. Люди зрозуміли комунальників і стали допомагати їм. Наприклад, у будинку № 78 по вул. Червоноармійській біля фундаменту зруйнувалось цементне покриття довжиною 8 метрів і утворилась яма, через яку в підвал стала затікати вода. Наші молоді господарі Олександр Сергійович Лісняк та Микола Васильович Воротило не стали чекати жеківців, а самі наносили щебеню і засипали прогалину та добре затрамбували. Залишилось тільки зробити цементне покриття.

Коли я доповів про це головному інженеру підприємства Валерію Антоновичу Володьку, то він негайно прислав майстрів Павла Володимировича Сергеєва, Леоніда Петровича Курдюкова, Василя Івановича Бондаря та Сергія Миколайовича Васильченка, які чудово виконали свою роботу.

Ці ж майстри, яким допомагали Михайло Дмитрович Лапін та Тетяна Дмитрівна Говорун полагодили цементний дашок над входом до 4-го під'їзду, відремонтували двері, обіцяли ще прийти пофарбувати їх, але Олександр Лісняк та Микола Воротило попередили їх і самі пофарбували не тільки двері, а й передню час-

тину дашка. Окрім того, вони розмалювали світло-голубою фарбою дві лави біля під'їзду. Тепер під'їзд перетворився на мальовничий куточок, де приємно відпочити.

Сподіваюсь, що цей приклад унаслідують інші мешканці мікрорайону і всі будинки будуть мати привабливий вигляд. А за виконану роботу давайте всім миром подякуємо невтомним трударям: інженеру-енергетику Івану Григоровичу Бондаренку та його команді: Загребельному Івану Федоровичу, Бондаренку Віталію Івановичу, Бондарю Віталію Петровичу, Дригалу Валерію Вікторовичу. Аварійникам Ємельяненку Андрію Валерійовичу, Тере-щенку Сергію Миколайовичу, Горбушку Віктору Михайловичу, майстрам поточного ремонту Курдюкову Леоніду Петровичу, Васильченку Сергію Миколайовичу, Заїкіну Сергію Івановичу, Прибіч Анні Іванівні, Говорун Тетяні Дмитрівні, Сергеєвій Любові Олександрівні, Рачовій Світлані Вікторівні, Бондарю Василю Івановичу, Сергеєву Павлу Володимировичу та їх керівнику Сміяну Олександру Олександровичу.

А особливої уваги заслуговують милі жінки, які щодня наводить порядок біля наших під'їздів: Кугуєнко Ніна Іванівна, Симонова Любов Василівна, Симонова Галина Петрівна, Аксюк Надія Володимирівна, Дульська Ганна Миколаївна, Турчанінова Євгенія Вікторівна, Яцюк Валентина Іванівна, Голік Людмила Василівна, Дриґало Людмила Василівна, Топчий Валентина Володимирівна, Перерва Марія Олексіївна, Гриш-ко Віра Андріївна, Бойко Алла Миколаївна, Омельченко Валентина Віталіївна, Бондар Валентина Гаврилівна, Коно-ненко Валентина Миколаївна, Білик Катерина Миколаївна та їх наставник Зуза Василь Васильович.

Нелегко живеться і управлінському апарату та обліковцям, у них також проблем вистачає, але весь ко-лектив комунального підприємства працює злагоджено, а тому успішно долає труднощі.

Мешканці мікрорайону "Дачний" вітають комунальників з наближенням Нового, 2006 року і бажають їм міцного здоров'я, сімейного благополуччя та надалі примножувати, свої трудові здобутки на благо людей.

О. Новаченко, ветеран війни та праці

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg