Головна arrow Розділи arrow Бізнес та технології arrow Чому вам варто використати менеджер паролів онлайн?
Чому вам варто використати менеджер паролів онлайн? Печать
25.10.2021 г.

Диспетчер - це функціональний сервіс, який представляє собою менеджер для безпечного зберігання логінів та одночасно генератор. А сучасний менеджер паролів Webpass.pro - це не просто програма збереження паролів, але й справжня знахідка для усіх активних користувачів інтернету.

Програма збереження комбінацій та її особливості

В даний час досить велика кількість менеджерів зберігають призначені саме для користувача логіни на локальному жорсткому диску, а також у зашифрованому хмарному сховищі одночасно. У список ключових особливостей сайтів входить:

  • пересилання даних між сервером та ПК здійснюється із використанням унікальної технології наскрізного шифрування, що дозволить уникнути витоку інформації;
  • підтримка двофакторної аутентифікації. Вона доповнить вже захищену базу ще одним додатковим рівнем захисту. Для входу у систему недостатньо лише знати майстер-пароль, адже потрібно знати код, який программа відправить у вигляді повідомлення на смартфон;
  • мережевий парольний диспетчер буде більш ефективним у плані захисту інформації. В результаті втрати телефону/виходу проблем на ПК, логіни у будь-якому випадку будуть цілими на сервері. При запуску будь-якої програми чи при редагуванні бази, буде запускатися опція синхронізації даних між ПК користувача і сервером.

Головна причина використання диспетчеру полягає у високому рівні захисту кодів чи інших типів даних і додатково максимальна зручність у взаємодії самого користувача зі збереженою в програмі важливою інформацією.

Переваги програми та чому варто користуватися її послугами

Наразі у нашому сучасному світі, коли усі ми використовуємо соціальні мереж, а також різні форуми та ресурси, питання про те, як забезпечити надійність логінів на ПК та на мобільних пристроях, є максимально актуальним. На допомогу приходить унікальне програмне забезпечення - Webpass.pro. Основна мета програми полягає у гарантуванні безпеки та збереженні важливої інформації. До того ж система:

  • нагадує що експерти не рекомендують використовувати один і той же шифр на різних сайтах. Для соціальних мереж, а також фінансових програм або тематичних форумів варто створювати унікальні комбінації;
  • рекомендується підбирати код, який буде складатись зі 8 і більше символів, адже саме такий шифр завжди складно зламати навіть професійному хакеру;
  • 1 ключ повинен містити різні знаки/букви різного регістру, так як він створить високий рівень безпеки.

Для того, аби створити максимально надійний та досить безпечний ключ для кожного важливого сервісу, необхідно використати час та фантазію, однак запам'ятати велику кількість максимально безпечних кодів кожній людині досить не просто. Виключення становлять люди, які володіють супер здібностями пам'яті. Та в цьому випадку є декілька рішень: не морочитися із безпекою та використовувати 1 логін для усіх сервісів чи вдатися до кваліфікованої допомоги спеціалізованого програмного забезпечення.

Вибір на користь системи, що має мобільну та браузерну версію являється найбільш оптимальним варіантом для усіх, хто звик працювати в мережі інтернет, використовуючи різні пристрої. Ідеальним прикладом подібної системи є саме Webpass.pro. Він представляє собою цілу веб-систему для зберігання комбінацій, до складу якої входить клієнтське програмне забезпечення та хмарний сервер. Можливості програми досить великі та допоможуть користувачам зберігати та створювати логіни різної складності для використання у своїх цілях на різноманітних сервісах. Користуйтеся професійними сайтами та забезпечте безпеку своїх даних разом з Webpass.pro!


Джерело: менеджер паролів https://webpass.pro/.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg