Головна arrow Розділи arrow Життя та люди arrow Як обрати зручний та стильний рюкзак для дівчинки?
Як обрати зручний та стильний рюкзак для дівчинки? Печать
29.09.2021 г.



Основні якості ідеального шкільного рюкзака - це легка вага, а також ортопедична спинка та зручні лямки. Він повинен бути дуже зручним, але при цьому досить містким. Та головне - це зручність для самої дитини. Але при виборі рюкзаків для дівчат варто врахувати ще деякі особливості.

Усе про особливості сучасних рюкзаків

Завдяки зручності та практичності усі шкільні моделі стали дуже бажаним засобом для перенесення усього шкільного приладдя. А тому щороку під кінець канікул батьки починають активні пошуки аксесуарів. Для того, аби обрати ідеальну модель необхідно враховувати:

  • для школярки краще розглядати лише спеціалізовані моделі. Вони створюються із урахуванням усіх потреб школярки. Наприклад, вдалим рішенням незалежно від віку є ранці із жорстким/міцним каркасом. Це найміцніший та одночасно надійний варіант. Він гарантовано витримає будь-які випробування;
  • також хорошим варіантом можуть стати моделі, які мають щільну ортопедичну спинку/тверде дно. Вони значно легше та компактніше їх каркасних аналогів;
  • ключове правило - це модель, яка підбирається точно під зріст. Верхній край виробу повинен знаходитися десь на рівні плечей, а нижній край спинки - доходити до її попереку. Саме таким чином, навантаження на спину буде розподілятися повністю рівномірно. При цьому бажано, щоб ремені були помірно широкими та мали можливість регулюватися по довжині.



На що слід звертати увагу при покупці рюкзака для дівчинки?

Якщо батьки зацікавлені в тому, аби обраний аксесуар був містким, якісним та дуже модним, краще дотримуватись основних, але нескладних правил:

  • аксесуар для дівчинки повинен мати дві зручні лямки, при цьому їх ширина має становити не менше 5 см;
  • спинка має бути максимально ущільненою;
  • в обов'язковому порядку важливо аби були присутні світловідбиваючі деталі;
  • вага аксесуара не повинна перевищувати 800 гр.

Крім цього, не варто забувати про тканину обраного аксесуара. Добре, якщо вона буде максимально практичною та простою у догляді. Важливо додатково переконатися в тому, аби лямки, а також сторони, яка прилягає до тіла, була обшита спеціальним сітчастим полотном. Його наявність допоможе забезпечити максимально комфортне носіння шкільного виробу навіть у дуже жарку пору року.

Щодо зовнішнього вигляду та дизайну в цілому, то вітається наявність численних кишень різноманітної величини або декількох зручних відділень під підручники/зошити/пляшку із водою. При покупці спеціалісти настійно не рекомендують економити. Саме завдяки правильному вибору багато в чому залежить навіть здоров'я та настрій школярки. Обов'язково варто враховувати побажання та смаки самої дитини. Дівчинці доведеться носити аксесуар із собою на протязі усього дня, до того ж вона має отримувати задоволення від дизайну свого рюкзака. Ще одне міні-правило - у сумці не буває занадто багато відділень. Великі або маленькі, накладні чи потаємні - у кожному випадку їм знайдеться своє застосування.

Вибір виробів для стильних дівчаток відрізняється своїми унікальними особливостями. Головні критерії для вибору будуть досить загальними: розмір, вага, ергономічність та міцність. Та крім цього, необхідно врахувати деякі додаткові параметри, які будуть дуже важливі для школярки. До них можна віднести зовнішній вигляд, колір та організація відділень всередині виробу. А тому перед тим, як купити товар, необхідно враховувати смаки дитини, її вподобання та ряд інших критерій. А якщо виникнуть питання, їх завжди можна вирішити за допомогою професійних консультацій від менеджерів інтернет-магазинів.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg