Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Кузьменко про найболючіше: коронавірус, ТЕЦ і зрадників
Кузьменко про найболючіше: коронавірус, ТЕЦ і зрадників Печать
Автор Админ   
25.03.2021 г.



Міський голова Павло Кузьменко повернувся на роботу після самоізоляції та записав відео-звернення до охтирчан щодо проблемних питань Охтирки.

Кузьменко попросив вибачення за те, що не міг 2 тижні приймати участь у вирішенні проблем міста. Він знаходився на самоізоляції.

Далі міський голова прокоментував кілька проблемних питань для міста. Першим міський голова згадав сплеск захворюваністі на коронавірус.

 «Зараз в місті ідуть пошуки винних в «коронавірус»і. Я відповім коротенько: винуваті китайці. Винуваті китайці, звідки пішов перший захворілий на коронавірус», - сказав Кузьменко.

В місті ситуація контрольована. В зв’язку з потраплянням в «червону» зону є певні обмеження. Але міський транспорт не припинить пільгові перевезення. Звернення перевізників щодо цього питання міський голова не підтримав.

Далі Кузьменко повідомив зовсім неприємну новину щодо охтирської ТЕЦ. За інформацією міського голови підприємство доводять до банкрутства. Всі кошти з підприємства виведені. Г.Юрка відсторонили від роботи, а підприємством керують з Києва. 

За допомогою у вирішенні проблеми міська влада звернулась до Кабміну, нардепа Задорожнього.

Далі міський голова прокоментував спроби зміни влади у місті. Кузьменко запевнив, що нікуди йти він не збирається. Хвилю негативу пояснив тим, що весною розпочинаються тендерні процедури щодо забезпечення життєдіяльності міста на 2021 рік. Кузьменко пообіцяв, що ані коаліції,  ні опозиції не дасть розкрадати бюджет.

Далі Кузьменко повідомив, що СБУ розслідує встановлення в міськвиконкомі прихованих відеокамер. Результати розслідування ще невідомі, але міський голова вважає винними «інсайдерів» з опозиції. Після того, як апаратуру прибрали, «інсайдерської» інформації на думку Кузьменка стало набагато менше. 

Вважаємо, що міській владі взагалі нічого боятись прослуховування, особливо, коли оголошується прозорість та відкритість.  А міський голова пообіцяв більше розказати на найближчій пресс-конференції. 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg