Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Обстеження річки Охтирка: виявлено 40 канав
Обстеження річки Охтирка: виявлено 40 канав Печать
Автор Админ   
05.03.2021 г.



В Охтирці продовжують перевіряти прибережну захисну смуги та русло річки Охтирка на предмет наявності стоків у річку, засмічення.

Відповідно до планових завдань інспекції з благоустрою на поточному тижні проведено 3 рейди по  перевірці ділянки від моста по вул. Шевченка до моста на сполученні вул. Дикалова та пров. Сухомлинського.

Під час обстеження прибережної захисної смуги та візуального огляду русла, виявлено близько 40 штучних канав поверхневого водовідведення з території земельних ділянок, що перебувають у приватній власності громадян. За візуальним оглядом рідина прозора, сторонні запахи відсутні. Витоків каналізаційних стоків через прибережну захисну смугу у русло річки не виявлено.

За результатами перевірки, проведено особисте опрацювання та профілактично-роз′яснювальна робота з головою квартального комітету «Ювілейний», мешканцями пров. Криничного, пров. Набережного, вул. Ювілейної,  у власності яких, перебувають земельні ділянки, та які межують з водоохоронною зоною річки Охтирка, надані рекомендації щодо розчищення прилеглих територій від порослі та чагарників, попереджено про заборону звалювання побутового та рослинного сміття  в межах прибережної захисної смуги. 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg