Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Важливо arrow СПІВЧУТТЯ
СПІВЧУТТЯ Печать
Автор ДСУНС   
27.06.2017 г.
Охтирський міськрайонний відділ Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області та 3 державний пожежно-рятувальний загін Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області з сумом сприйняли звістку про те, що пішов з життя Володимир Сергійович Горобець - ветеран пожежної охорони, який мав беззаперечний авторитет серед своїх колег.

За час своєї тривалої служби на різних посадах на Сумщині та Харкові він проявив себе як видатний фахівець і до останнього подиху був зразком відданості пожежній справі, дав путівку в життя багатьом вогнеборцям.

Перебуваючи на заслуженому відпочинку, Володимир Сергійович залишався відкритим до спілкування, щедро ділився порадами та досвідом з молодими працівниками, мав активну громадянську позицію і сміливо її захищав.

У цей скорботний час ми поділяємо біль втрати і висловлюємо щирі співчуття родині й близьким покійного.

Від імені працівників пожежної охорони:

 

  • начальник Охтирського міськрайонного відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області, майор служби цивільного захисту Бондаренко С.В.
  • начальник 3 державного пожежно-рятувального загону Управління ДСНС України в Сумській області, підполковник служби цивільного захисту Броварник О.Ю.

 

 

Поховання відбудеться опівдні 28 червня на кладовищі с. Корабельське Пологівської сільської ради.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg