Скільки років ковбасі? Печать
Автор Город А   
03.11.2004 г.
Таке запитання я поставив перед начальником ковбасного цеху ВАТ "Охтирський м'ясокомбінат" Олександрою Петрівною Сергієнко під час знайомства з підприємством, коли вона мені демонструвала щойно вироблену ковбасу - копчено-варену "Московську".

Олександра Петрівна зрозуміла мене буквально, а тому здивовано мовила: Що Ви говорите? - Ковбаса сьогодні виготовлена.
- Так, так, ковбаса найсвіжіша, вона тільки-но перевірена на якість - підтверджують працівники цеху. Навіть відрізали шматочок покуштувати.
Я погодився, що продукт дійсно свіжий і високої якості. Але мене цікавило інше - шлях, який пройшла ця продукція від початку і до кінця виробничого процесу.
Про все мені повідала Олександра Петрівна, яка має справу з виробництвом з 1955 року. Поряд з нею йдуть її помічники: майстер цеху Станіслав Миколайович Олефіренко, трудовий стаж якого сягнув за двадцятилітній рубіж, майстер Наталія Анатоліївна Лопатка - теж досвідчений фахівець і лише нещодавно вагарем прийняли молодого працівника Наталію Іванівну Литвиненко, а всього в колективі працюють 27 осіб.
Коли вони поділилися зі мною своїми трудовими здобутками, розповіли про технологію виробництва ковбасних виробів, то я зрозумів, що хоча й давно користуюся цією продукцією, але не все знав про неї.

О. Новаченко

 

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

pesok_220823_01.jpg