Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Очільник міліції громадської безпеки Сумщини провів виїзний прийом громадян у Охтирці
Очільник міліції громадської безпеки Сумщини провів виїзний прийом громадян у Охтирці Печать
Автор Охтирський МРВ УМВС   
08.05.2012 г.

ImageМинулої середи Олександр Мальований, заступник начальника Управління внутрішніх справ Сумської області - начальник міліції громадської безпеки зустрівся з мешканцями м. Охтирка та Охтирського району.

 Кожному зверненню Олександр Миколайович приділив особливу увагу - всебічно вивчив зміст звернень та надавав кваліфіковані відповіді. 

Один з мешканців, 76-річний пенсіонер, попросив надати йому допомогу в розшуку жінки, яку він знав, але за долею обставин втратив з нею зв'язок. Інший громадянин м. Охтирка розповів Олександру Миколайовичу про те, що в його сім'ї виникли неприязні стосунки з старшою сестрою його дружини, попрохав розібратися з даною ситуацією.

Окремі питання відвідувачів, які потребують подальшого детального вивчення, доручені відповідальним особам та взяті на контроль. Усі без винятку звернення громадян,які були озвучені в ході особистого прийому, одразу ж були належним чином оформлені та передані для розгляду й прийняття рішення. Звучали і прохання, які не стосувалися компетенції міліції, однак люди змогли отримати консультацію, яким чином і в яких інстанціях можна вирішити їх проблему.

Також Олександр Миколайович виїхав на місце скоєння злочину, та надав корисні поради співробітникам Охтирського міськрайвідділу щодо його розкриття.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg