Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Троє охочих до чужого добра «розжилися» на краденому збіжжі
Троє охочих до чужого добра «розжилися» на краденому збіжжі Печать
Автор Газета "Лидер"   
24.01.2011 г.

Із зерносховища у Чупахівці викрадено 18 мішків зерна пшениці та 20 мішків ячменю

До дільничного інспектора мілі­ції Охтирського МВ звернувся господар зерносховища із заявою про викрадення у нього зерна пше­ниці та ячменю.

«Приміщення зерносховище не охороняється, зараз не вистачає коштів утримувати охорону. Але двері зачинені надійним замком. А сьогодні прийшов до сховища, а там немає пшениці та ячменю, викрадено досить велику кількість зерна, приблизно по тоні зерна і не вистачає. Я не знаю як злодії проникли туди, замок цілий, двері зачинені», розповідав чоловік мілі­ціонеру.

29-річний Григорій (всі імена змінено), хворіє на туберкульоз і постійно лікується в диспансері, де й познайомився з 35-річним Олексієм та 41-річним Миколою. 3 якими пізніше скоїв крадіжку. Григорій проживає в Чупахівці, у нього вже давно була ідея вкрасти звідти зерно. І саме це він запропо­нував своєму знайомому Миколі. І той погодився.

Того дня вони поїхали з диспан­серу додому до Григорія, ввечері взяли мішки та драбину і пішли «на діло». Потрапили до сховища по драбині через незачинене вікно. Наповнили всі мішки, Григорій ви­ліз надвір, а Микола подавав йому мішки. Потім перенесли свою здо­бич в сарай до Григорія. Наступно­го дня Григорій попрохав товари­ша відвезти його зерно в Охтирку, там він продав пшеницю.

Через кілька днів Григорій за­просив до себе додому Миколу та Олексія полагодити електро­проводку. Після роботи чоловіки взялися за чарчину. Опорожнивши пляшку, Микола заснув. І тоді Гри­горій запропонував Олексію скоїти крадіжку. Знову вони взяли мішки та драбину, таким же чином як і першого разу чоловіки проникли до сховища та наповнили всі міш­ки зерном ячменю. Потім перене­сли мішки до сараю, а наступного дня Григорій продав викрадене.

Правоохоронцями порушено кримінальну справу за ознака­ми злочину передбаченого ч. З ст. 185 Кримінального кодексу України, крадіжка, поєднана з проникненням у житло, караєть­ся позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Охтирський міський відділ УМВС України в Сумській області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg