Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Осінній ярмарок
Осінній ярмарок Печать
Автор Газета "Лидер"   
27.09.2010 г.

В останній теплий день бабиного літа в місті Охтирка на торговій площі відбувся сільськогосподарський ярмарок, який організували для мешканців міста управління економіки та інвестиційної політики Охтирської міської ради та управління економіки Охтирської райдержадмінітрації.

Ярмарки у нашому місті стають традиційним заходом і їх з нетерпінням усі чекають, особливо люди похилого віку, які приходять ж такі заходи щоб придбати сільськогосподарську продукцію за нижчими цінами.

Цього року до столу мешканців міста пропонували свою продукцію наступні господарства: магазин «Центральний» - керівник Макаренко А., професійне училище соціальної реабілітації - керівник Коломієць Т., СТОВ «Бакирівське» - керівник Гурбанов С, ЗАТ "Сад " - керівник Сугак О., TOB "Комишанське"- керівник Зубко В., магазин свіжина ПП Харченко Т. та комбінат хлібопродуктів - керівник Семенова Г.

На ярмарку найбільший попит мали наступні продукти харчування: цукор за ціною 8,50 грн/кг; борошно в/г за ціною - 2,50 грн/ кг; гречка - 12 грн/кг; олія - 9 грн/ літр, а також м'ясо, сало, овочі ( в т.ч. картопля), фрукти, хліб та хлібобулочні вироби.

Приємно відмітити, що вся ця продукція, до речі відмінної якості, є продукцією місцевих товаровиробників. Вже стало традицією і участь у ярмарках професійного училища соціальної реабілітації. Швейні вироби вихованок цього закладу мали успіх у господарок міста.

Велика подяка господарствам Охтирського району, організаціям, підприємствам і підприємцям міста Охтирка за те, що відгукнулися на наше запрошення і порадували місцевих жителів різномаїттям осінніх дарів!

■ Інна Біскупська, начальник відділу торгівлі міського управління економіки

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg