Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Школі Бугруватого поталанило з подарунками
Школі Бугруватого поталанило з подарунками Печать
Автор Газета "Лидер"   
11.06.2010 г.
В останні дні навчального року село Бугрувате Охтирського району зустрічало гостей, які завітали сюди в рамках обласної акції «Зігрій серце сільської дитини»

26 травня до учнів Бугруватської школи завітала делегація, очолювана головою Охтирської районної державної адміністрації Віктором Сугаком та координатором проекту «Зігрій серпе сільської дитини» Тетяною Борщенко.

Названа акція, започаткована Сумським обласним радіо, вже третій рік проходить в області. За цей час допомогу отримали Берестівська ЗОШ та Яганівський НВК Липово-Долинського району й Катеринівський НВК Лебединського району. Цьогоріч пощастило й Охтирщині. Учнівський колектив Бугруватської загальноосвітньої школи І-III ступенів був обраний недарма. Бугруватці відомі своїми успіхами у навчанні, досягненнями на учнівських обласних та районних олімпіадах, конкурсах та змаганнях.

До благодійної акції «Зігрій серце сільської дитини» долучилися як сумські, так і охтирські підприємці, установи, діячі. Учасники акції з обласного центру нагородили школу щедрими подарунками, зокрема Головне управління Міністерства внутрішніх справ України в Сумській області надіслало DVD-програвач, ВАТ «Сумихіпром» - фарбу, Сумська митниця - спортивний інвентар, ФК «Колос» - м'ячі, Українська академія банківської справи - мультимедійний проектор, обласне управляння освіти - посуд. Долучилися до акції й підприємці: Сергій Леоненко здійснив давню мрію колективу школи, подарував 2 відеокамери, Володимир Михайловський - нове євровікно, Віктор Семич - насіння квітів. Сумський письменник Юрій Царик надіслав книги, ресторан «Кристал» - солодощі для дітей, працівники ресторану McDonald's цього дня розважали сільських дітей рухливими іграми. Не залишилися байдужими до акції і мешканці міста Суми - завдяки студентам-волонтерам факультету журналістики СумГУ було зібрано кошти, за які придбали настільні ігри.

А за те, що фінал акції у Бугруватому став справжнім святом, слід подякувати артистам Сумської обласної філармонії, акторам Сумського театру юного глядача та «ТФТ Компані» за чудове оформлення зали. Також у якості подарунків свої послуги" бугрувать-ським школярам нададуть салон краси «Париж» та розважальний центр «Місто розваг».

Актори Сумського театру юного глядача представили виставу для дітей «Сонечко в пір'ячку». Музичний, яскравий та веселий спектакль причарував дитячу аудиторію. Воно й не дивно, бо вже понад 25 років п'єса «Золоте курча» підкорюг не одне покоління. Музична казка від обласних акторів сподобалась як дітям, так і дорослим. А на завершення артисти обласної філармонії подарували і маленьким, і дорослим мешканцям села чудовий концерг. Присутні у залі будинку культури висловлювали слова вдячності координатору акції Тетяні Борщенко та її учасникам.

■ Марина ГОРЄВА

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg