Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow ГОЛОВНИЙ МІЛІЦІОНЕР СУМЩИНИ ПОБУВАВ У ОХТИРЦІ
ГОЛОВНИЙ МІЛІЦІОНЕР СУМЩИНИ ПОБУВАВ У ОХТИРЦІ Печать
Автор Газета "Город А"   
31.05.2009 г.

Олександр Олександрович Москальчук народився 19 серпня 1966 року в смт. Іллінці, що на Вінничині. У 1993 році закінчив Українську академію внутрішніх справ за спеціальністю "правознавство". З 2008 по 2009 рік був виконуючим обов'язки першого заступника начальника Головного управління МВС України в Автономній Республіці Крим. З лютого по квітень 2009 року обіймав посаду заступника начальника Головного управління МВС України в Автономній Республіці Крим. У квітні 2009 року очолив Головне управління МВС України у Сумській області.

Особовому складу міліції Сумщини нового керівника представив перший заступник міністра МВС України, генерал-лейтенант міліції Володимир Бедриківський. "Олександр Олександрович - справжній професіонал. Він пройшов серйозний кар'єрний шлях, має досвід роботи та достатній потенціал, щоб організувати роботу по всім провідним напрямкам діяльності ГУ МВС в регіоні", - зазначив Володимир Володимирович у своїй промові. Також він чітко окреслив завдання, котрі ставить міністерство внутрішніх справ перед новим керівником та його підлеглими.

У свою чергу новопризначений керівник ГУ МВС у Сумській області Олександр Москальчук поставив собі за мету перевірити роботу міськвідділів міліції та ознайомитися з питаннями, котрі турбують громадян у діяльності ОВС. Протягом минулого тижня він разом із своїми заступниками здійснив ряд робочих поїздок, у ході яких відвідав майже всі міськвідділи Сумщини. У четвер головний міліціонер області побував у Охтирському міськвідділі міліції, де провів прийом громадян з особистих питань, а також ознайомився з оперативною обстановкою у районі, зустрівся з особовим складом та перевірив технічне забезпечення наших правоохоронців. У ході прес-конференція для представників охтирських ЗМІ Олександр Олександрович особливу увагу приділив питанню взаємодії міськвідділів області з іншими правоохоронними органами, міською та районною владами.

На думку начальника ГУ МВС у Сумській області, робота міліції повинна вимірюватися рівнем довіри населення до правоохоронців. Саме тому новопризначений керівник планує щомісяця здійснювати прийоми громадян у районах та систематично спілкуватися з журналістами. Також Олександр Москальчук окреслив пріоритетні напрямки роботи міліції. "Головне завдання, яке ставить перед нами керівництво МВС - це забезпечення громадського порядку, протидія злочинності в бюджетній сфері, декриміналізація сфери земельних відносин, боротьба з наркозлочинністю та забезпечення безпеки дорожнього руху," - зазначив він у своєму виступі.

Ігор Івахненко

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg