Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow ЯБЛУНЕВИЙ САД ДЛЯ МАЛЕНЬКИХ ПАЦІЄНТІВ
ЯБЛУНЕВИЙ САД ДЛЯ МАЛЕНЬКИХ ПАЦІЄНТІВ Печать
Автор Газета "Город А"   
10.04.2009 г.

Щодня ми помічаємо, як змінюється навколишній світ. Ми милуємося його красою та неповторністю, водночас наш погляд зупиняється на тому, що нам не подобається і хотілося б виправити. Асфальтове покриття, що нагадує атракціон "Спробуй не втрапити в яму", кучугури сміття, які виникають з недбало викинутого папірця, понівечені дерева - лише болюча згадка про могутніх зелених красенів...

Створена недавно Охтирська громадська організація "Погляд", яку очолює депутат міської ради, директор ТРК "TBK" і ТРК "Пульсар" Олег Касьяненко, вирішила, що досить помічати та спостерігати - треба діяти!

Діяти почали з озеленення площі біля дитячого відділення Охтирської міської лікарні - стараннями "Погляду" 4 квітня там з'явився молодий яблунево-грушевий сад.

Та перш ніж тендітні деревця, саджанці яких для цієї благородної справ надало закрите акціонерне товариство "Сад", вишикувались у рівненькі ряди, довелось чимало потрудитись. Тож з самого ранку "поглядівці" на чолі зі своїм головою приводили до ладу чималу за розміром територію: очищували її від залишків старих дерев та велетенських пнів, які довелося витягати з землі частинами, від саморослих диких кущів, від сухої трави та будівельного й побутового сміття.

Поза уважним поглядом організації не залишились і занедбаний дитячий майданчик, розташований на території відділення - він знову засяяв яскравими кольорами, та металевий паркан, пофарбований членами "Погляду".

Ми поцікавились у його голови Олега Ка-сьяненка, що означає розширена назва організації "Спілка захисту інтересів охтирчан"?

- Ми маємо намір захищати інтереси земляків, закликаючи їх діяти разом з нами. Тож пропоную всім охочим поповнювати наші ряди, адже "Погляд" відкритий для кожного охтирчанина.

- А яку мету переслідує ваша громадська організація?

- Ми створили "Погляд", тому що переконані - настав час активних дій. Адже важливо не тільки спостерігати, помічати та критикувати недосконалості, які сьогодні нам.заважають добре жити, але й намагатися виправити їх. Звідси наш девіз: "Бажаєш змін - посприяй їм".

Впевнені, що зелений десант "Погляду" -тільки перший крок на шляху добрих справ - немало їх, корисних і потрібних рідному місту, чекає на нас попереду. Приєднуйтеся!

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg