Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Як день народження перетворився на ув'язнення
Як день народження перетворився на ув'язнення Печать
Автор Газета "Лидер"   
23.06.2008 г.

Побутові бійки на тлі пияцтва нерідко призводять до важких наслідків. Не стала виключенням і сварка між Ігорем Ш. та його співмешканкою. З'ясування стосунків у нетверезому стані завершилося для чоловіка лавою підсудних та трьома роками обмеження волі

9 лютого близько 22 год. 30 хв. в одній з квартир по пров. Дачному м. Охтирки після розпивання спиртного виникла сварка. Господар квартири сварив свою співмешканку за те, що вона, буцімто, не відшкодовує йому вартість житлово-комунальних послуг. Привід виявився достатнім аби чоловік напідпитку розходився хуліганити, почав лаятися та розпускати руки. Жінка, отримавши від співмешканця кулаком в обличчя, намагалася втекти - вибігла з квартири та почала кликати на допомогу. Чоловік подався навздогін, схопив потерпілу за волосся, надававши їй стусанів ногами. На крик зі своєї квартири вийшла сусідка. На її вимогу припинити хуліганські дії чоловік не зважав. Його не зупинило й те, що сусідка завела потерпілу до свого помешкання. Він нецензурно лаявся, подався за жінками до чужої квартири, де наніс потерпілій три удари кулаками в живіт, спричинивши останній тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Таким чином, громадянин Ш. скоїв злочини, передбачені ст. 296 ч. 1 КК України - хуліганство та ст. 122 ч. 1 КК України - умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження.

У судовому засіданні підсудний свою вину у вчинених злочинах визнав повністю, зазначивши, що святкував того вечора день народження сина. Отаке вийшло гучне святкування, що згадувати про нього доведеться ще років зо три. Саме стільки визначив суд для відбуття покарання в умовах обмеження волі з обов'язковим залученням винуватця до праці.

■ О.Вінніченко, помічник Охтирського міжрайонного прокурора

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg