Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На сторожі інтересів держави
На сторожі інтересів держави Печать
Автор Город А   
19.07.2007 г.

Сьогодні боротьба з тіньовою економікою набуває для податкової міліції першочергового значення, адже через шахрайську діяльність великої кількості підприємств державний бюджет несе значні втрати.

За 6 місяців поточного року Охтирським відділом податкової міліції в сфері оподаткування виявлено 19 злочинів, скоєних за фактами несплати податків службовими особами підприємств та організацій, розташованих на території Охтирського, В-Писарівского та  Тростянецького районів, на загальну суму збитків понад 5,5 млн.грн. За всіма фактами порушені кримінальні справи, із яких одна - за ознаками особливо тяжкого злочину, скоєного в м.Охтирці приватним підприємцем, який завдав збитків державним інтересам, ухилившись від сплати податків, на суму майже в 4 млн.грн. За цим фактом злочину триває слідство.

На виконання завдань по наповненню бюджетів всіх рівнів стягнуто коштів на суму майже 1,5 млн.грн., вилучено з незаконного обігу товарно-матеріальних цінностей на суму 102 тис.гри., із яких 80,0 тис.грн. - в ході операції "Контрабанді - стоп!".

Під час огляду приміщень гральних залів виявлено 17 гральних автоматів, на які не було ліцензій на право зайняття підприємницькою діяльністю у сфері грального бізнесу та інших необхідних документів. Гральні автомати вартістю 70 тис. грн. вилучено та передано на зберігання.

З початку року працівниками ВПМ виявлено 11 підприємств з ознаками фіктивності. На сьогодні розроблено комплекс заходів щодо виявлення осіб, причетних до створення фіктивних фірм.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg