Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Міський голова за вільний доступ до інформації
Міський голова за вільний доступ до інформації Печать
Автор Город А   
04.07.2007 г.

2 липня міський голова Ірина Іванівна Демченко провела прес-конференцію з представниками охтирських змі. На прес-конференції І.І.Демченко звітувала про свою роботу, ділилася планами на майбутнє. Було зазначено, що сьогодні громадяни мають вільний доступ до інформації, оскільки засідання та наради міської влади проходять абсолютно відкрито.

Щодо заборгованності із заробітної плати І.І.Демченко зазначила, що це питання є актуальним. Зокрема, у ВАТ "Нафтопроммаш" намагаються вирішити цю проблему, співпрацюючи з польськими підприємствами. Планується направити частину робітників на навчання до Польщі, а тому надійшло прохання до міської ради встановити дружні стосунки з польськими містами. І.І.Демченко висловила надію, що в майбутньому саме так і буде.

Міський голова повідомила, що Охтирку включено до бюджетного фінансування проекту по реорганізації житлово-комунального господарства на 2008 рік, але через політичну нестабільність у країні Охтирка може не отримати бюджетних коштів.

Щодо нафтових коштів, що розподіляються по області, Охтирка не отримала жодної копійки, спочатку було обіцяно 2,5 млн., тепер обіцяють надати 2 млн., але коли фінан-сування буде здійснено - невідомо. Демченко повідомила, що за кошти міста було розроблено кілька проектів, зокрема, реконструкція гімназії, 11-ї школи, дитсадка "Орлятко".

На прес-конференції також йшлося про низку заходів, спрямованих проти розповсюдження наркотиків, які проведено у місті. І.І.Демченко висловила подяку власникам маршрутного таксі №2, що активно брали участь у проведенні заходів проти розповсюдження наркотиків.

М.Щербак,
студентка факультету журналістки СумГУ

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg