Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Польсько-Американський Фонд Свободи та Фонд "Освіта для демократії"
Польсько-Американський Фонд Свободи та Фонд "Освіта для демократії" Печать
Автор Редактор   
28.10.2006 г.
Польсько-Американський Фонд Свободи та Фонд "Освіта для демократії"
запрошують активних студентів із Бєларусі, України та Калінінградської області Російської Федерації на двотижневі стажування в університетських центрах Польщі

У програмі "Study Tours to Poland" можуть взяти участь студенти:

- в віці від 18 до 21 років;

- які навчаються в Бєларусі, Україні чи Калінінградській області Російської Федерації та є громадянами цих країн;

- які відзначаються успіхами в науковій і громадській діяльності в своєму середовищі.

В рамках інтенсивного двотижневого перебування у Польщі, організацією якого займаються польські неурядові організації, учасники матимуть можливість:

- познайомитися з діяльністю польських університетських центрів і з життям студентських середовищ, а також пізнати діяльність неурядових організацій у Польщі;

- зустрітися з лідерами громадського життя Польщі;

- взяти участь у лекціях, семінарах і культурних заходах.

У рамках стажування гарантується:

- покриття витрат на проживання та харчування у Польщі;

- покриття витрат на дорогу до Польщі та назад, а також на поїздки по країні;

- медичне страхування на час перебування у Польщі;

- допомога в отриманні візи.

Знання польської мови не є умовою участі у програмі. Участь у програмі безкоштовна. Остаточний термін подання заявок - 1 грудня 2006 року.

Матеріали, що надійдуть після цього терміну, не розглядатимуться. Датою прийняття заявки вважається дата надходження повідомлення на електронну поштову скриньку Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script і документів до офісу Фонду "Боруссія".

Заявка кандидата складається з двох частин:

- формуляр заявки, примірник якої можна віднайти в додатку;

- інші документи.

Формуляр повинен бути набраний на комп'ютері рідною мовою кандидата, містити відповіді на всі (!) питання. Він не буде прийнятий, якщо кандидат не відповідає основним вимогам (кандидат не є студентом І-ІІІ курсів, кандидату більше 21 року чи він не надав усіх необхідних документів). Формуляр заявки можна надіслати тільки електронною поштою на Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script .

Інші документи можна надіслати тільки поштою (документи, відправлені по факсу чи по електронній пошті, не приймаються):

Fundacja

До складу інших документів входить:

1. Роздрукований і підписаний кандидатом формуляр заявки; 2. Ксерокопія закордонного паспорта (сторінка з особистими даними і фотографією); 3. Ксерокопія залікової книжки (сторінка з оцінками за попередній рік), а для студентів І курсу - ксерокопія свідоцтва про повну середню загальну освіту (копія повинна бути завірена деканатом навчального закладу); 4. Рекомендаційний лист (повинен бути на окремому листі, набраний на комп'ютері чи написаний друкованими літерами; має представити наступну

інформацію: посада чи функція рекомендуючого, коли й у яких обставинах він познайомився з кандидатом, опис умінь, досвіду тощо кандидата; має описати, який характер взаємин між рекомендуючим і особою, що рекомендується (викладач, роботодавець, начальник, лідер громадської чи політичної організації тощо); не може бути наданий близькими членами сім'ї); 5. Есе "Чому ти хочеш приїхати в Польщу" (не більше однієї сторінки).

Документи варто вислати до 1 грудня 2006 року. Дата прийняття документів залежить від їхнього прибуття в бюро Фонду "Боруссія".

Терміни навчальних візитів - березень-квітень 2007 року.

Результати конкурсу буде опубліковано на сайті

Ініціатива "Study Tours to Poland" фінансується в рамках програми Польсько-Американського Фонду Свободи "Перетворення в регіоні" - RІТА.

icon stp_ukr_2007.zip (20.52 KB 28.10.2006 15:32)

„Borussia"
ul. Kopernika 45
10-513 Polska (Польша)www.studytours.pl після 15 січня 2007 року. Про результати конкурсу кaндидатів буде повідомлено індивідуально - звичайною або електронною поштою.
 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg