Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Засідання громадської ради
Засідання громадської ради Печать
Автор Редактор   
13.06.2006 г.
Під головуванням Володимира Мандича відбулося засідання громадської ради на тему "Благоустрій міста. Проблеми організації вивозу сміття з приватного сектору". Участь в засіданні взяв Олексій Шейко, начальник ТОВ "Верп", яке надає послуги із вивезення сміття з дворів багатоповерхових будинків та приватного сектору.

Він надав інформацію щодо роботи підприємства із надання населенню зазначених послуг, більш детально зупинившись на організації вивозу сміття із приватного сектору.

Зокрема, на сьогодні діє така схема. Заключивши договір у водоканалі, абонент отримує квитанцію на оплату послуг. За вивіз 23, 65 кг твердих побутових відходів, що за нормативами становить норму накопичення за 1 місяць на 1 людину, абонент сплачує 1 грн.16 коп. Після оплати послуги, на підприємстві “Верп” складається маршрут, за яким найближчої суботи (дата вказана в квитанції), вранці, до споживача приїдуть за сміттям. Його заберуть стільки, скільки талонів буде оплачено. При цьому навіть не обов'язково бути вдома – сміття в мішках можна залишити в дворі, біля воріт.

В цьому році зроблені серйозні кроки в плані вивозу сміття з приватного сектору й заключено більш як 500 договорів з населенням. Під час засідання Олексій Шейко також відповів на запитання присутніх членів громадської ради та журналістів. Члени громадської ради Людмила Васюхно, Ігор Плахетко та інші внесли свої пропозиції щодо організації вивозу сміття з приватного сектору. Зокрема, Л.Васюхно запропонувала залучити до організації вивозу сміття квартальних уповноважених, а І.Плахетко наголосив на необхідності більш жорстких мір щодо покарання тих, хто викидає сміття в недозволених місцях. На своєму наступному засіданні громадська рада планує розглянути проект Правил благоустрою міста.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg