Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Опалювальний сезон розпочався
Опалювальний сезон розпочався Печать
Автор Вішневий цвіт   
14.11.2005 г.
Опалювальний сезон у навчальних і дошкільних закладах району розпочався вчасно. Вітаємо всіх, хто був причетний до цієї важливої і копіткої роботи! Адже наш район один із перших в області встиг у встановлені строки забезпечити теплом вищеназвані об'єкти.

Заступник голови районної державної адміністрації Анатолій Савченко впорався із своїми зобов'язаннями відмінно! Тепер, знаючи, що школярі навчаються у теплих класах, він аж повеселішав. Ще б пак! Скільки вкладено в цю справу понаднормово відпрацьованого часу, нервів, недоспаних ночей, повсякденних поїздок по району, в область... лише йому відомо. Головне - бажаний результат досягнуто! Тож як йому не радіти, коли роботою живеш і бачиш плоди своїх старань.

Обігрів Сонячненської школи нині здійснюється через новеньку модульну котельню, першу в нашому районі і третю в області! І це величезний здобуток, коли згадати, що встановлення такої енергетично-рентабельної топочної аж 5 років добивалися і директор школи Олексій Кульченко, і сільський голова Інна Виприцька.Тоді зверталися по допомогу і до влади, і до депутата України Григорія Дашутіна...

І лише цього року Анатолію Сзвченку вдалося "вибити" в області на монтаж і запуск модернізованої котельні в Сонячненській школі чималі кошти - 250 тисяч гривень. Затрати чималі, але через певний час вони окупляться. Теплогенераторне газопостачання себе виправдає. На випадок аварійних ситуацій модульна котельня обладнана звуковими і світловими сигналізаторами. Обслуговує її лише один професійно підготовлений оператор. От чого варті сучасні технології!

Анатолій Савченко відзначив, що у втіленні цього проекту в життя 99% відсотків особистих зусиль директора Сонячненської школи Олексія Кульченка.

Зі святковим настроєм у теплих класах устріли опалювальний сезон педагогічний і учнівський колективи Хухрянської ЗОШ. Тут введені в експлуатацію дві економічно-вигідні топкові котельні. За порівняно невеликий термін виконано великий об'єм робіт по демонтажу старого газопроводу, ізоляції траси, герметизації всіх вводів, комплексному випробуванню всієї системи... Хвилювався і директор школи Анатолій Бабич, і Хухрянський сільський голова Валентина Отич, і керівник господарськоі групи районного відділу освіти Ірина Бобилєва, і підрядчики.

Без пригод не обійшлося. Минулої суботи в ході контрольної перевірки теплотраси вирвало клапан і вгору забив фонтан гарячої води. Головний інженер підрядної організації Василь Хорунжий не розгубився і під цим "душем" власноруч ліквідував неполадку. Хухрянська школа з теплом!

Отже, радість заступника голови РДА Анатолія Савченка зрозуміла.

Державна комісія приймала готові до пуску в дію об'єкти в присутності голови РДА Ігоря Шарая та голови районної ради Павла Землинського. Як бачимо, наші керівники тримають руку на пульсі району не дистанційно в кабінетах, а на місцях подій.

Добре впоралися з фронтом робіт підрядчики: Сумський інженерно-технічний центр "Екотерм-ГАЗ" під керівництвом генерального директора Володимира Северина та Охтирська фірма "Лімік", очолювана Анною Льон.

Усім закладам району бажаємо безперебійного теплопостачання!

Алла Дзюба

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg