|
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 13.04.2009 16:58
|
|
lala писал(а):обычно собаки кусают тех людей которые их боятся! они это чувствуютэто заблуждение, вот у меня в первом случае с овчаркой такой страх был ужос ан нет не укусила! а вот с маленькой - кто ж ее боялся? а укусила сволочь
|
|
|
Для добавления сообщений Вы должны зарегистрироваться или авторизоваться. |
ГУРУ
Постов: 4450 |
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 13.04.2009 20:35
|
|
дон Румата писал(а): опасаешься громилу под два метра, а он добрейшее существо; смело проходишь мимо плюгавенького под 1.50 ростом, а он тихонечко сзади ножичком пырнет.ипать буду минять взгляды на жызь (а мужыки-то ни знают!!!)
|
|
|
А сейчас надо обязательно дунуть, если не дунуть - никакого чуда не произойдёт © Амаяк Акопян
|
|
ГУРУ
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 13.04.2009 20:40
|
|
) писал(а):По теме сообщаю- что отстрел бездомных собак это таки возмутительно-хай плодятся.В сфере естественного отбора они сыграют важную роль в поедании больных и немощных а также никому не нужных старушек и детей беспризорников.
|
|
|
А сейчас надо обязательно дунуть, если не дунуть - никакого чуда не произойдёт © Амаяк Акопян
|
|
ГУРУ
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 13.04.2009 20:57
|
|
Фeдя писал(а):дон Румата писал(а): опасаешься громилу под два метра, а он добрейшее существо; смело проходишь мимо плюгавенького под 1.50 ростом, а он тихонечко сзади ножичком пырнет. ипать буду минять взгляды на жызь (а мужыки-то ни знают!!!)а можыт Донрумата ты и пральна гавариш у мну знакомый такой - громила и видно по улыбке шо добрый тока саветую ему шо он "существо" в лицо не гаварить
|
|
|
|
|
ГУРУ
Постов: 7872 |
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 13.04.2009 21:21
|
|
А парень на фотографии очень даже ничего. Может сеструхе мобильничек его кинешь? Понравился ей очень.
|
|
|
Редактировалось: 13.04.2009 23:12. Редактировал дон Румата.
|
|
Не совершай ошибок из-за моральных устоев!"Фонд"Isaac Asimov
|
|
ГУРУ
Постов: 4150 |
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 14.04.2009 14:17
|
|
Навіжені зграї собак, що шастають нашими вулицями, необхідно знищувати в найкоротші терміни. Антисанітарія, паразити, хвороби - ось що нам "дарують" ці милі тваринки. Я вже не кажу про укуси. Мою сестру в дитинстві (років 5-6 їй було)на вулиці покусала собака - після цього сестра ще років два-три не могла нормально ходити по вулиці, настільки сильною була психологічна травма, побачивши пса в дитини починалася істерика. А що робиться на деяких підприємствах! На моїй минулій роботі "сердобольні" приманювали собак і котів, годуючи їх недоїдками. При цьому вони неймовірно гордилися собою і виставляли свою любов до тварин напоказ, а тих, хто не розділяв їх захоплення, ледь не фашистами називали. В результаті по заводу носилися цілі зграї різномастних тварин, кругом штирь стояв, особливо весною. А потім собаки вночі покусали лаборантку, що відбирала на установці проби... Через день санстанція (чи хто там цим займається) провела зачистку. Так от. Особисто я проти того, щоб чекати, поки мене покусають. Якщо хтось такий сердобольний - будь ласка, збирайте любих вашому серцю тварюк на вулиці і тримайте їх у себе в дворі чи квартирі, годуйте, доглядайте - я тільки за. Та щось не бачу черги бажаючих. Кинути печенюшку на вулиці собацюрі і вип'ячувати груди, що ось я який добрий і високоморальний - так це будь ласка. Лала писала, що тварини неадекватні тільки тоді, коли тічкує якась сучка. По-перше, не тільки. А по-друге, мені по барабану, чим викликана "неадекватність" звірюг, що кидаються на мене на вулиці - мені від того не легше. Далі. Тут казали про стерилізацію. Я навіть не питаю, скільки це коштує і хто за це платитиме. Але хто вам сказав, що для собаки кастрація краще відстрілу? Якщо порівняти з людьми, то я не впевнений, що маючи вибір "смерть чи кастрація" всі дадуть відповідь "кастрація"... А в собаки навіть і не спитаєш. Крім того, хто гарантує, що стерилізований пес вас не вкусить і не розноситиме заразу?
|
|
|
Не буду більше пити я... Хоч правда, яка розумная цьому альтернатіва??!
|
|
ГУРУ
Постов: 6662 |
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 14.04.2009 14:24
|
|
GPZ750 писал(а): Навіжені зграї собак, що шастають нашими вулицями, необхідно знищувати в найкоротші терміни. Антисанітарія, паразити, хвороби - ось що нам "дарують" ці милі тваринки. Я вже не кажу про укуси. Мою сестру в дитинстві (років 5-6 їй було)на вулиці покусала собака - після цього сестра ще років два-три не могла нормально ходити по вулиці, настільки сильною була психологічна травма, побачивши пса в дитини починалася істерика. А що робиться на деяких підприємствах! На моїй минулій роботі "сердобольні" приманювали собак і котів, годуючи їх недоїдками. При цьому вони неймовірно гордилися собою і виставляли свою любов до тварин напоказ, а тих, хто не розділяв їх захоплення, ледь не фашистами називали. В результаті по заводу носилися цілі зграї різномастних тварин, кругом штирь стояв, особливо весною. А потім собаки вночі покусали лаборантку, що відбирала на установці проби... Через день санстанція (чи хто там цим займається) провела зачистку. Так от. Особисто я проти того, щоб чекати, поки мене покусають. Якщо хтось такий сердобольний - будь ласка, збирайте любих вашому серцю тварюк на вулиці і тримайте їх у себе в дворі чи квартирі, годуйте, доглядайте - я тільки за. Та щось не бачу черги бажаючих. Кинути печенюшку на вулиці собацюрі і вип'ячувати груди, що ось я який добрий і високоморальний - так це будь ласка. Лала писала, що тварини неадекватні тільки тоді, коли тічкує якась сучка. По-перше, не тільки. А по-друге, мені по барабану, чим викликана "неадекватність" звірюг, що кидаються на мене на вулиці - мені від того не легше. Далі. Тут казали про стерилізацію. Я навіть не питаю, скільки це коштує і хто за це платитиме. Але хто вам сказав, що для собаки кастрація краще відстрілу? Якщо порівняти з людьми, то я не впевнений, що маючи вибір "смерть чи кастрація" всі дадуть відповідь "кастрація"... А в собаки навіть і не спитаєш. Крім того, хто гарантує, що стерилізований пес вас не вкусить і не розноситиме заразу?
ну во первых Лала немного корректней выразилась,а во вторых вопрос- вы предпочетаете отстрел собак?
|
|
|
— Назовите Ваше имя. — Аноним — Аноним? это греческий?…
|
|
ГУРУ
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 14.04.2009 14:49
|
|
Повторюю, якщо хтось візьме і збере безпритульних тварин собі додому (чи відкриє і утримуватиме притулок з суперумовами проживання тварин) - я буду дуже радий. На жаль, цього немає і найближчим часом не передбачається. Тому я бачу єдиний реальний вихід - знищення. Відстріл це буде чи присипляння - як вийде. Думаю, зі мною згодні дуже багато людей, однак не кожен висловить свою думку, щоб його не назвали "черствим", "убивцею", "фашистом" і т.і. Буду відвертий з вами, мені особисто доводилось відстрілювати собак. Ніякої гордості чи радості я від цього не відчуваю, але й совість мене не мучить, вважаю, я все зробив правильно.
|
|
|
|
|
ГУРУ
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 14.04.2009 14:57
|
|
GPZ750 писал(а):Повторюю, якщо хтось візьме і збере безпритульних тварин собі додому (чи відкриє і утримуватиме притулок з суперумовами проживання тварин) - я буду дуже радий. На жаль, цього немає і найближчим часом не передбачається. Тому я бачу єдиний реальний вихід - знищення. Відстріл це буде чи присипляння - як вийде. Думаю, зі мною згодні дуже багато людей, однак не кожен висловить свою думку, щоб його не назвали "черствим", "убивцею", "фашистом" і т.і. Буду відвертий з вами, мені особисто доводилось відстрілювати собак. Ніякої гордості чи радості я від цього не відчуваю, але й совість мене не мучить, вважаю, я все зробив правильно.Крім того, що підтримую Ваш погляд на дану проблему, отримав велике задоволення від грамотно написаного на українській мові повідомлення. Дякую
|
|
|
|
|
ГУРУ
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 14.04.2009 15:08
|
|
lala писал(а):
ну во первых Лала немного корректней выразилась,а во вторых вопрос- вы предпочетаете отстрел собак? Ні, ми віддаємо перевагу, щоб зграї диких псів нападали на наших дітей. В нашій злиденній країні ніколи не вистачить коштів на цивілізовані заходи по відношенню до безпритульнмх тварин. Навіщо тоді фантазувати з цього приводу, а тим більше підгодовувати тварин, щоб кількість їх множилась. Мені боляче уявляти смерть цих тварин, але потрібно бути реалістами.
|
|
|
|
|
ГУРУ
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 14.04.2009 15:08
|
|
Румата, скажу відверто. Мені дуже погано в школі давалося зазубрювання правил. Однак натомість я років з п'яти і десь до дев'ятого класу читав. Запояими. Щодня. Причому як українською, так і російською мовами. Саме тому я в більшості випадків пишу грамотно і без помилок.
|
|
|
|
|
ГУРУ
Постов: 15030 |
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 14.04.2009 15:11
|
|
Фeдя писал(а):http://www.okhtyrka.net/components/com_fireboard/uploaded/images/foto005.jpg[/img]Гыыыы... Какая до комичности типичная внешность... О чем тема? Про антропологию этнических групп? (нет времени читать все, поэтому уточняю на ходу)
|
|
|
You miss hundred percent of the shots you don't take...
|
|
|