Головна
Новый Форум
Добро пожаловать, Гость
Пожалуйста Вход или Регистрация.
Забыли пароль?
Евро 2012 умоется кровью невинных животных Просматривают 1: [гостей - 1]
Вниз Ответить Избранное: 0

Сообщения темы: Евро 2012 умоется кровью невинных животных

;))
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 13.04.2009 16:58  
lala писал(а):
обычно собаки кусают тех людей которые их боятся! они это чувствуют

это заблуждение, вот у меня в первом случае с овчаркой такой страх был ужос ан нет не укусила! а вот с маленькой - кто ж ее боялся? а укусила сволочь
  Для добавления сообщений Вы должны зарегистрироваться или авторизоваться.
ГУРУ
Постов: 9693
Пользователь в оффлайне Профиль
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 13.04.2009 17:03  
ну в два случая Вы нас посвятили,а третий какой?

Редактировалось: 13.04.2009 17:03. Редактировал Лето.

Благодарность?Это болезнь собак,не передающаяся человеку.
Антуан Бернхейм
ГУРУ
Постов: 6662
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 13.04.2009 17:04  
собака вообще его не заматила, а он испугался

— Назовите Ваше имя.
— Аноним
— Аноним? это греческий?…
;))
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 13.04.2009 17:12  
Лето писал(а):

в третьем случае все было совсем наоборот.
в общаге на ужин соседи корейцы пригласили и пошло поехало...жуть вспоминать
ГУРУ
Постов: 9693
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 13.04.2009 17:16  
) писал(а):
Лето писал(а):

в третьем случае все было совсем наоборот.
в общаге на ужин соседи корейцы пригласили и пошло поехало...жуть вспоминать

ну да,психологическая травма в детстве,не могла не оставить отпечаток на дальнейшее "развитие" особы Вы мне так кого-то напоминаете,просо де жавю

Благодарность?Это болезнь собак,не передающаяся человеку.
Антуан Бернхейм
ГУРУ
Постов: 7872
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 13.04.2009 17:31  
) писал(а):

это заблуждение, вот у меня в первом случае с овчаркой такой страх был ужос ан нет не укусила! а вот с маленькой - кто ж ее боялся? а укусила сволочь

У собак все как у людей: опасаешься громилу под два метра, а он добрейшее существо; смело проходишь мимо плюгавенького под 1.50 ростом, а он тихонечко сзади ножичком пырнет.

Не совершай ошибок из-за моральных устоев!"Фонд"Isaac Asimov
ГУРУ
Постов: 4450
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 13.04.2009 20:35  
дон Румата писал(а):
опасаешься громилу под два метра, а он добрейшее существо; смело проходишь мимо плюгавенького под 1.50 ростом, а он тихонечко сзади ножичком пырнет.
ипать
буду минять взгляды на жызь
(а мужыки-то ни знают!!!)

А сейчас надо обязательно дунуть, если не дунуть - никакого чуда не произойдёт
© Амаяк Акопян
ГУРУ
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 13.04.2009 20:40  
) писал(а):
По теме сообщаю- что отстрел бездомных собак это таки возмутительно-хай плодятся.В сфере естественного отбора они сыграют важную роль в поедании больных и немощных а также никому не нужных старушек и детей беспризорников.

© Амаяк Акопян
ГУРУ
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 13.04.2009 20:57  
Фeдя писал(а):
дон Румата писал(а):
опасаешься громилу под два метра, а он добрейшее существо; смело проходишь мимо плюгавенького под 1.50 ростом, а он тихонечко сзади ножичком пырнет.
ипать
буду минять взгляды на жызь
(а мужыки-то ни знают!!!)

а можыт Донрумата ты и пральна гавариш
у мну знакомый такой - громила и видно по улыбке шо добрый
тока саветую ему шо он "существо" в лицо не гаварить

© Амаяк Акопян
ГУРУ
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 13.04.2009 21:20  
Фeдя писал(а):

тока саветую ему шо он "существо" в лицо не гаварить

Почему, что в "существе" такого оскорбительного? Все мы существа, и что?

ГУРУ
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 13.04.2009 21:21  
А парень на фотографии очень даже ничего. Может сеструхе мобильничек его кинешь? Понравился ей очень.

Редактировалось: 13.04.2009 23:12. Редактировал дон Румата.

ГУРУ
Постов: 4150
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 14.04.2009 14:17  
Навіжені зграї собак, що шастають нашими вулицями, необхідно знищувати в найкоротші терміни. Антисанітарія, паразити, хвороби - ось що нам "дарують" ці милі тваринки. Я вже не кажу про укуси. Мою сестру в дитинстві (років 5-6 їй було)на вулиці покусала собака - після цього сестра ще років два-три не могла нормально ходити по вулиці, настільки сильною була психологічна травма, побачивши пса в дитини починалася істерика.
А що робиться на деяких підприємствах! На моїй минулій роботі "сердобольні" приманювали собак і котів, годуючи їх недоїдками. При цьому вони неймовірно гордилися собою і виставляли свою любов до тварин напоказ, а тих, хто не розділяв їх захоплення, ледь не фашистами називали. В результаті по заводу носилися цілі зграї різномастних тварин, кругом штирь стояв, особливо весною. А потім собаки вночі покусали лаборантку, що відбирала на установці проби... Через день санстанція (чи хто там цим займається) провела зачистку. Так от. Особисто я проти того, щоб чекати, поки мене покусають. Якщо хтось такий сердобольний - будь ласка, збирайте любих вашому серцю тварюк на вулиці і тримайте їх у себе в дворі чи квартирі, годуйте, доглядайте - я тільки за. Та щось не бачу черги бажаючих. Кинути печенюшку на вулиці собацюрі і вип'ячувати груди, що ось я який добрий і високоморальний - так це будь ласка.
Лала писала, що тварини неадекватні тільки тоді, коли тічкує якась сучка. По-перше, не тільки. А по-друге, мені по барабану, чим викликана "неадекватність" звірюг, що кидаються на мене на вулиці - мені від того не легше.
Далі. Тут казали про стерилізацію. Я навіть не питаю, скільки це коштує і хто за це платитиме. Але хто вам сказав, що для собаки кастрація краще відстрілу? Якщо порівняти з людьми, то я не впевнений, що маючи вибір "смерть чи кастрація" всі дадуть відповідь "кастрація"... А в собаки навіть і не спитаєш. Крім того, хто гарантує, що стерилізований пес вас не вкусить і не розноситиме заразу?

Не буду більше пити я... Хоч правда, яка розумная цьому альтернатіва??!
ГУРУ
Постов: 6662
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 14.04.2009 14:24  
GPZ750 писал(а):
Навіжені зграї собак, що шастають нашими вулицями, необхідно знищувати в найкоротші терміни. Антисанітарія, паразити, хвороби - ось що нам "дарують" ці милі тваринки. Я вже не кажу про укуси. Мою сестру в дитинстві (років 5-6 їй було)на вулиці покусала собака - після цього сестра ще років два-три не могла нормально ходити по вулиці, настільки сильною була психологічна травма, побачивши пса в дитини починалася істерика.
А що робиться на деяких підприємствах! На моїй минулій роботі "сердобольні" приманювали собак і котів, годуючи їх недоїдками. При цьому вони неймовірно гордилися собою і виставляли свою любов до тварин напоказ, а тих, хто не розділяв їх захоплення, ледь не фашистами називали. В результаті по заводу носилися цілі зграї різномастних тварин, кругом штирь стояв, особливо весною. А потім собаки вночі покусали лаборантку, що відбирала на установці проби... Через день санстанція (чи хто там цим займається) провела зачистку. Так от. Особисто я проти того, щоб чекати, поки мене покусають. Якщо хтось такий сердобольний - будь ласка, збирайте любих вашому серцю тварюк на вулиці і тримайте їх у себе в дворі чи квартирі, годуйте, доглядайте - я тільки за. Та щось не бачу черги бажаючих. Кинути печенюшку на вулиці собацюрі і вип'ячувати груди, що ось я який добрий і високоморальний - так це будь ласка.
Лала писала, що тварини неадекватні тільки тоді, коли тічкує якась сучка. По-перше, не тільки. А по-друге, мені по барабану, чим викликана "неадекватність" звірюг, що кидаються на мене на вулиці - мені від того не легше.
Далі. Тут казали про стерилізацію. Я навіть не питаю, скільки це коштує і хто за це платитиме. Але хто вам сказав, що для собаки кастрація краще відстрілу? Якщо порівняти з людьми, то я не впевнений, що маючи вибір "смерть чи кастрація" всі дадуть відповідь "кастрація"... А в собаки навіть і не спитаєш. Крім того, хто гарантує, що стерилізований пес вас не вкусить і не розноситиме заразу?

ну во первых Лала немного корректней выразилась,а во вторых вопрос- вы предпочетаете отстрел собак?

— Назовите Ваше имя.
— Аноним
— Аноним? это греческий?…
ГУРУ
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 14.04.2009 14:49  
Повторюю, якщо хтось візьме і збере безпритульних тварин собі додому (чи відкриє і утримуватиме притулок з суперумовами проживання тварин) - я буду дуже радий. На жаль, цього немає і найближчим часом не передбачається. Тому я бачу єдиний реальний вихід - знищення. Відстріл це буде чи присипляння - як вийде. Думаю, зі мною згодні дуже багато людей, однак не кожен висловить свою думку, щоб його не назвали "черствим", "убивцею", "фашистом" і т.і. Буду відвертий з вами, мені особисто доводилось відстрілювати собак. Ніякої гордості чи радості я від цього не відчуваю, але й совість мене не мучить, вважаю, я все зробив правильно.

ГУРУ
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 14.04.2009 14:57  
GPZ750 писал(а):
Повторюю, якщо хтось візьме і збере безпритульних тварин собі додому (чи відкриє і утримуватиме притулок з суперумовами проживання тварин) - я буду дуже радий. На жаль, цього немає і найближчим часом не передбачається. Тому я бачу єдиний реальний вихід - знищення. Відстріл це буде чи присипляння - як вийде. Думаю, зі мною згодні дуже багато людей, однак не кожен висловить свою думку, щоб його не назвали "черствим", "убивцею", "фашистом" і т.і. Буду відвертий з вами, мені особисто доводилось відстрілювати собак. Ніякої гордості чи радості я від цього не відчуваю, але й совість мене не мучить, вважаю, я все зробив правильно.
Крім того, що підтримую Ваш погляд на дану проблему, отримав велике задоволення від грамотно написаного на українській мові повідомлення. Дякую

В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 14.04.2009 15:07  
А я в позапрошлом году несколько тыщ жывых колорадских жуков убил!
ГУРУ
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 14.04.2009 15:08  
lala писал(а):

ну во первых Лала немного корректней выразилась,а во вторых вопрос- вы предпочетаете отстрел собак?

Ні, ми віддаємо перевагу, щоб зграї диких псів нападали на наших дітей. В нашій злиденній країні ніколи не вистачить коштів на цивілізовані заходи по відношенню до безпритульнмх тварин. Навіщо тоді фантазувати з цього приводу, а тим більше підгодовувати тварин, щоб кількість їх множилась. Мені боляче уявляти смерть цих тварин, але потрібно бути реалістами.

ГУРУ
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 14.04.2009 15:08  
Румата, скажу відверто. Мені дуже погано в школі давалося зазубрювання правил. Однак натомість я років з п'яти і десь до дев'ятого класу читав. Запояими. Щодня. Причому як українською, так і російською мовами. Саме тому я в більшості випадків пишу грамотно і без помилок.

ГУРУ
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 14.04.2009 15:11  
))) Майоре, та ти просто маніяк-убивця! Гітлер проти тебе щеня!

ГУРУ
Постов: 15030
В ответ на: Евро 2012 умоется кровью невинных живо 14.04.2009 15:11  
Фeдя писал(а):
http://www.okhtyrka.net/components/com_fireboard/uploaded/images/foto005.jpg[/img]
Гыыыы... Какая до комичности типичная внешность...
О чем тема? Про антропологию этнических групп? (нет времени читать все, поэтому уточняю на ходу)

You miss hundred percent of the shots you don't take...
ВверхОтветить