Solo, если тяжело в 3 утра подбирать слова, то может и не стоит это делать? Второе предупреждение. Не стоит скатываться до личных оскорблений. Выберите для этого другое место или скажите лично Ланчаку.
Ник7777 писал(а): Богдан Ланчак писал(а): Andreas писал(а): Я не знаю, кого ты имеешь в виду под "свои", но работа комиссии городского совета, хоть И.А. и говорит "а кто вы такие, нет у вас прав" - это не "дружба", а выполнение обязанностей депутатов.
Вот именно. А в ника777 какое-то извращённое понятие о работе депутатов. Какая дружба, и причём здесь какие-то партии??? Есть ОБЫКНОВЕННАЯ РАБОТА в гуманитарной комиссии. Притом МНОГО (этой самой работы). Да на общественных началах. Но ведь никто никого и не тянул. Сами пошли в депутаты и в помощники. Детский садик "Солнышко" Хотя теперь более стало понятно, как же они бедняги в горисполкоме до этого работали. Мастера интриг недоделаные.
PS. Радует одно. Зашевелились. И в реабилитационный центр съездили, и в детскую болницу, и довидку оперативно подготовили для инвестора, который положил на всё в очередной раз засыпал и мостовую и надежды на здравый смысл горисполкомовских во главе с "крошкой Цахесом". А что, отписались: "Про бруківку під асфальтом. http://www.omvk.sm.ua/content/view/11891/1/". Цитата убивает: "...але доведеної історичної цінності не має." Вот так. Доводьте! Но не обижайтесь потом, ну если что не так: "Хто Ви такі?!!"
При чем тут работа депутатов? Я ИМЕЛ В ВИДУ: Ланчак, член партии "Батьківщина", помощник депутата от этой партии,является патриотом УКРАИНЫ (с его слов), по крайней мере на каждой сессии, как видно на видео, при исполнении гимна стоит, прижав руку к сердцу. В то же время называет депутата от Оппоблока, "депутатом, а ещё и заслуженым педагогом, воспитавшем не одну тысячу детей" Чему воспитавшем? Любви к союзу? К России? К георгиевским лентам? Может быть это и прокатило бы лет эдак 10-15 назад. Но сейчас... Вот это в данном посте и вызывает удивление, больше того, в свете разных репортажей и т.п. Богдана и Ко, сомнения в правдивости и искренности данных персон. ИМХО. P.S. Или все таки принцип: "против кого дружим"?
По Чернишкіну: Можливо, хтось щось чув або бачив - чому досі не посадили? Він трішки скучає за безтурботним життям у Союзі, та іноді просто вражає адекватністю сприйняття реальності. За кілька місяців спостереження за депутатами я ЖОДНОГО разу не чула від нього сепаратистських висловів. Активний, скоріше соціаліст, ніж комуніст.
По Ланчаку: Активний, напористий, патріотичний... Іноді "перегинає палку". Та краще вже так, ніж сидіти баранчиком-жертвою біля телевізора (монітора) і чекати з моря погоди...
Про себе: Залежно від питання, яке розглядається, кожен депутат (помічник) проявляється по-різному. Обурює "стадність" деяких депутатів, коли вони чесно зізнаються що насправді не думають так, як проголосували - що їх примусили!. Залишаю за собою право висловлювати власну думку по кожному питанню окремо, незалежно від їхньої і моєї партійної приналежності.
Irma писал(а): Solo, если тяжело в 3 утра подбирать слова, то может и не стоит это делать? Второе предупреждение. Не стоит скатываться до личных оскорблений. Выберите для этого другое место или скажите лично Ланчаку.
Ира. Уже предлагал, и не раз, та подойди и скажи. Лично. Спроси, но тоже ЛИЧНО. Нет же, всякий раз, когда очередное заникоминкогнутое существо пытается "доколупаться", я только улыбаюсь. Правы люди - есть впереди идущие, а есть сзади плетущиеся, норовящие плюнуть на спину. Только так, чтобы не увидел. А вдруг завтра что-то изменится.
BONIS NOCET, QUI MALIS PARCIT Кто дурных людей щадит, тот хорошим вредит. (Публилий Сир)
Pani писал(а): Ник7777 писал(а): Богдан Ланчак писал(а): Andreas писал(а): Я не знаю, кого ты имеешь в виду под "свои", но работа комиссии городского совета, хоть И.А. и говорит "а кто вы такие, нет у вас прав" - это не "дружба", а выполнение обязанностей депутатов.
Вот именно. А в ника777 какое-то извращённое понятие о работе депутатов. Какая дружба, и причём здесь какие-то партии??? Есть ОБЫКНОВЕННАЯ РАБОТА в гуманитарной комиссии. Притом МНОГО (этой самой работы). Да на общественных началах. Но ведь никто никого и не тянул. Сами пошли в депутаты и в помощники. Детский садик "Солнышко" Хотя теперь более стало понятно, как же они бедняги в горисполкоме до этого работали. Мастера интриг недоделаные.
PS. Радует одно. Зашевелились. И в реабилитационный центр съездили, и в детскую болницу, и довидку оперативно подготовили для инвестора, который положил на всё в очередной раз засыпал и мостовую и надежды на здравый смысл горисполкомовских во главе с "крошкой Цахесом". А что, отписались: "Про бруківку під асфальтом. http://www.omvk.sm.ua/content/view/11891/1/". Цитата убивает: "...але доведеної історичної цінності не має." Вот так. Доводьте! Но не обижайтесь потом, ну если что не так: "Хто Ви такі?!!"
При чем тут работа депутатов? Я ИМЕЛ В ВИДУ: Ланчак, член партии "Батьківщина", помощник депутата от этой партии,является патриотом УКРАИНЫ (с его слов), по крайней мере на каждой сессии, как видно на видео, при исполнении гимна стоит, прижав руку к сердцу. В то же время называет депутата от Оппоблока, "депутатом, а ещё и заслуженым педагогом, воспитавшем не одну тысячу детей" Чему воспитавшем? Любви к союзу? К России? К георгиевским лентам? Может быть это и прокатило бы лет эдак 10-15 назад. Но сейчас... Вот это в данном посте и вызывает удивление, больше того, в свете разных репортажей и т.п. Богдана и Ко, сомнения в правдивости и искренности данных персон. ИМХО. P.S. Или все таки принцип: "против кого дружим"?
По Чернишкіну: Можливо, хтось щось чув або бачив - чому досі не посадили? Він трішки скучає за безтурботним життям у Союзі, та іноді просто вражає адекватністю сприйняття реальності. За кілька місяців спостереження за депутатами я ЖОДНОГО разу не чула від нього сепаратистських висловів. Активний, скоріше соціаліст, ніж комуніст.
По Ланчаку: Активний, напористий, патріотичний... Іноді "перегинає палку". Та краще вже так, ніж сидіти баранчиком-жертвою біля телевізора (монітора) і чекати з моря погоди...
Про себе: Залежно від питання, яке розглядається, кожен депутат (помічник) проявляється по-різному. Обурює "стадність" деяких депутатів, коли вони чесно зізнаються що насправді не думають так, як проголосували - що їх примусили!. Залишаю за собою право висловлювати власну думку по кожному питанню окремо, незалежно від їхньої і моєї партійної приналежності.
Наталя, от тобі відповім. Ти ж сама була на тому засіданні. І коли я говорив про тисячі вихованців, то мав на увазі перш за все Галину Григорівну Шишкову. Її моральний стан після того пресінгу на депутатів з гуманітарної комісії зі сторони начальника освіти та міського голови також ти бачила. От що і викликало у мене таку реакцію. Ще раз зацитую: "Ввиду столь интереснейшей реакции на столь безобиднейшие раздражители делаем вывод: значит - ми на верном пути. Остался только моральный аспект - каким моральным уродом надо стать (или быть уже давно), чтобы такие слова кинуть в лицо не столько депутату(там), а ещё и заслуженому педагогу, воспитавшему не одну тысячу детей? Хотя ввиду того с кем мы имеем сейчас дело, вопрос это скорее риторический. Увы."
Так, Богдане, ти правий: Алєксєєв і Тронь поводились недостойно. Навіть нахабно. Неприємно було спостерігати - захищалися нападом, підвищували голос... Сподобалось толерантне мовчання Галини Григорівни.
Це ще тільки квіточки. Побачимо, що буде далі. Адже активність охтирчан потихеньку зростає. Багатьом вже набридло бути "тєрпіламі".
Ми не вийдем з цього бою, Ми не станем на коліна, Стали ми на смерть з тобою, Щоб не вмерла Україна.
Який трешак однако! Друг ватажка днр Захарченка розповідає який депутат Соболєв йому подобається більше (спойлер - з БЮТу, партії яка проти всіляких домовленостей, а тільки до побєди врага, вот ето всьо) , розказує про класних хлопців з опоблока, доказує що з сепаратистам треба домовлятись , а то буде як в Росії (wat!) , хвалить медведчуковського Рубана і пропонує по його (Рубана) порадам оголосити війну!
1.Як це все вкладається в одній голові? 2.Нафіга це притягнуто на АП ?
Позапланове засідання виконавчого комітету Охтирської міської ради 23.06.16 30.06.2016 о 8-00 годині у залі засідань міської ради відбудеться позапланове засідання виконавчого комітету Охтирської міської ради До порядку денного внесено питання:
Про внесення змін до складу комісії з формування списку присяжних. Готує: Крюк М.В. Відповідальний за підготовку: Руденко В.М.
Про уповноваження посадових осіб щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення. Готує: Крюк М.В. Відповідальний за підготовку: Руденко В.М.
Про присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомого майна. Готує: Мандрика А.І. Відповідальний за підготовку: Мартим’янов С.В.
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 25.05.2016 № 92 «Про приватизацію квартир Державного житлового фонду» Готує: Френкель І.Д. Відповідальний за підготовку: Мартим’янов С.В.
Я думаю история будет благосклонна ко мне, т.к. я собственноручно собираюсь её писать ( с ) У. Черчиль. P.S. . . . и наплевать нам, чья берёт в борьбе мерзавцев с негодяями!
Розглянувши заяви громадян, відповідно до Порядку присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам нерухомого майна в місті Охтирка, затвердженого рішенням Охтирської міської ради від 24.02.2015 № 1370-МР, керуючись ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Охтирської міської ради вирішив: 1. Присвоїти поштові адреси об’єктам нерухомого майна (гаражі в гаражних кооперативах) в місті Охтирка згідно з додатком 1. 2. Присвоїти поштові адреси об’єктам нерухомого майна, які утворилися в результаті поділу в місті Охтирка згідно з додатком 2. 3. Присвоїти попередні поштові адреси об’єктам нерухомого майна (земельним ділянкам) в місті Охтирка згідно з додатком 3. 4. Власникам об’єктів нерухомого майна звернутись до Центру надання адміністративних послуг Охтирської міської ради з питання реєстрації речових прав на нерухоме майно.
Я думаю история будет благосклонна ко мне, т.к. я собственноручно собираюсь её писать ( с ) У. Черчиль. P.S. . . . и наплевать нам, чья берёт в борьбе мерзавцев с негодяями!
Куплю новую жизнь писал(а): http://m.antikor.com.ua/articles/70202-
kak_ulanova_stupka_i_razrabotki_kgb_pomogli_russkomu_gopniku_ottjapatj_donbass_i_krym У нах нам это в ветке монологов про ахтырскую власть?
Позапланове засідання виконавчого комітету Охтирської міської ради 23.06.16 30.06.2016 о 8-00 годині у залі засідань міської ради відбудеться позапланове засідання виконавчого комітету Охтирської міської ради До порядку денного внесено питання:
Про внесення змін до складу комісії з формування списку присяжних. Готує: Крюк М.В. Відповідальний за підготовку: Руденко В.М.
Про уповноваження посадових осіб щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення. Готує: Крюк М.В. Відповідальний за підготовку: Руденко В.М.
Про присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомого майна. Готує: Мандрика А.І. Відповідальний за підготовку: Мартим’янов С.В.
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 25.05.2016 № 92 «Про приватизацію квартир Державного житлового фонду» Готує: Френкель І.Д. Відповідальний за підготовку: Мартим’янов С.В.
Кто в курс, кому там исполком адрес присваивает? насколько я ознакомлена, крюк официально в отпуске с 13 июбря 2016, кого он готовит?
Solo писал(а): Shaytan писал(а): http://www.omvk.sm.ua/content/view/11922/1/
Кто в курс, кому там исполком адрес присваивает? насколько я ознакомлена, крюк официально в отпуске с 13 июбря 2016, кого он готовит?
[b]Коли беззаконня стає законом Супротив стає обовязком[/b]
Andreas писал(а): Гм. А почему я первый раз об этом слышу? И где ссылки? Портал там только касаемо места куда выложено видео фигурирует и плюс как хотелка от позывачей, что бы ответчик снял видео разместил на АП ))) . . . наверно будут требовать что бы суд заставил человека зарегиться на АП )))