Мене завжди дивувало і дивує, коли я чую по ТВ щось на кшталт "винні встановлюються". Наприклад, буквально на днях по якомусь каналу показують: якийсь спритник "викупив" горище на п'ятиповерхівці і став добудовувати шостий поверх. Будинок не витримав, пішли тріщини, частково обвалилися стіни, люди залишились без житла. Експертиза чітко встановила, що причина руйнування - саме добудова шостого поверха. Забудовник відомий. Винні "встановлюються" вже два роки (!!!) і ще не встановлені. Пилять моє поліно, дайте мені повноваження прокуратури, я встановлю винних за один день!
1. На забудову (добудову) повинен бути дозвіл і проект.
2. Якщо дозволу або проекта немає (забудовник не може показати) - забудовника до цугундера.
3. Якщо дозвіл видано - значить, його видано без належної перевірки. "Дозвільника" - до цугундера.
Все.
Нещодавно показують якийсь форум (не плутати з інтернетним) роботодавців України, запрошено Азарова. Всі роботодавці в один голос у своїх виступах відмічають, що ситуація в країні за рік погіршилась - обігові кошти податкова видавлює, кредити фактично недоступні і т.д. і т.п. Бере слово Азаров. Суть його виступу: ви що, оборзєлі?! Забули 90-ті?! Коли ніде не було грошей, процвітав бартер і т.д.?! Всі присутні в легкому шоці - йому ж якраз і намагались донести, що за останній рік під владою проФФесіоналів країна стала не далі, а ближце до ситуації "а-ля 90-ті".