Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Депутати проголосували за допомогу Юлії Зубко
Депутати проголосували за допомогу Юлії Зубко Печать
Автор Админ   
01.04.2021 г.



На 8 сесії 8 скликання, що відбулась 31 березня, було прийнято кілька незапланованих рішень. Спочатку добрі новини.

Депутати Охтирської міської ради підтримали ініціативу  Хатька О.С.про надання допомоги Юлії Зубко на перевезення тіла загиблого чоловіка.

Кошти на виконання депутатських повноважень зменшать на 100 тис. грн.  За рішення «зменшити резервний фонд за рахунок виділення відповідно до Програми щодо забезпечення виконання депутатських повноважень депутатами Охтирської міської ради VIII скликання у 2021 -2025 рр. рівних сум від кожного депутата у розмірі 100 тис. грн. (допомога Зубко Юлії Іванівні для переміщення тіла загиблого Зубка В.)» проголосували 27 депутатів. 



Також на початку засідання сесії міський голова Павло Кузьменко спільно зі старостою Староіванівського старостату Романом Теслею вручили подяки депутатам міської ради за підтримку і допомогу у вирішенні проблемних питань старостату: Олегу Погорєлову, Сергію Мандриці та Ігорю Басанцю. 

Тепер трохи інших новин. Опозиція стала більшістю. Тепер в її рядах 18 депутатів. Маючи таку перевагу, нова більшість домоглась змін порядку денного засідання сесії. 

Були включені питання про припинення повноважень секретаря, про припинення роботи відділу охорони здоров’я та створена тимчасова депутатська комісія, яка розбереться скільки керівників у ЦРЛ .

Опозиція підтримала пропозицію міського голови про виділення коштів на проведення реконструкції  приймального відділення екстренної невідкладної медичної допомоги КНП ОМР «Охтирська ЦРЛ» по вул. Петропавлівська,15, (джерелом трансферту будуть кошти міського бюджету на капітальний ремонт пологового відділення). Питання про звіти кількох комунальних підприємств виключили, бо проводили аж двічі процедуру таємного голосування за припинення повноважень секретаря (М.Нікуліна).

Провладна меншість відмовилась брати участь в голосуванні за зняття секретаря, а міський голова пообіцяв , що не підпише рішення, які не підтримує.

Почекаємо і подивимось, що воно далі буде.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg