Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирські поліцейські піймали грабіжника крамниць
Охтирські поліцейські піймали грабіжника крамниць Печать
Автор Админ   
13.03.2021 г.



Спокусився зловмисник на гроші, продукти харчування та тютюнові вироби. Тепер йому доведеться не тільки постати перед судом, а й повернути все викрадене.

По допомогу до поліцейських Охтирського районного відділу поліції звернувся власник однієї з торгівельних крамниць, що у смт. Чупахівка. Він розповів, що вночі невідомий зірвав металеві решітки з вікон та, віджавши вікно, проник до приміщення, звідки викрав гроші у сумі 4200 гривень та тютюнові вироби.

Із подібною заявою того ж дня до поліції звернулися продавчині іншої крамниці та розповіли про подібну ситуацію. Після чого з магазину зникли продукти харчування та грошові заощадження у сумі 10 000 гривень.

У ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявися раніше судимий за подібні злочини 55-річний мешканець Вінницької області. Своєї причетності до скоєного чоловік не заперечував, та зізнався, що пішов на злочин з метою «заробітку», а гроші вже встиг витратити на власний розсуд.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальні провадження за ознаками ч.3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

 

Відділ комунікації поліції Сумської області

 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg