Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow ПриватБанк запускає “Іпотеку під 7%”
ПриватБанк запускає “Іпотеку під 7%” Печать
Автор Админ   
02.03.2021 г.



ПриватБанк підписав договір з Фондом розвитку підприємництва щодо запуску кредитування клієнтів в рамках державної програми «Доступна іпотека 7%». Як повідомили у банку, подати заявку на пільговий кредит на житло можна на спеціальній сторінці сайту банку.

Згідно з умовами нової державної програми, отримати у ПриватБанку кредит з компенсацією державою частини кредитної ставки до рівня 7% річних можна на купівлю квартири чи будинка, нормативна площа яких становить 50 кв. метрів загальної площі на одну особу чи сім'ю з двох осіб і 20 кв. метрів - на кожного наступного члена сім’ї.

Так як програма має насамперед соціальний характер, в ній можуть прийняти участь українці, середньомісячний дохід яких та кожного із членів за останні шість місяців не перевищує десятикратного розміру середньомісячної заробітної плати у відповідному регіоні України.

Максимальний розмір такого кредиту обмежено сумою у 2 млн грн, а вартість житла, що купується у іпотеку, не повинна перевищувати 2,5 млн грн. Отримати пільговий кредит на житло можна на строк до 20 років, а первинний внесок позичальника має бути не меншим за 25% вартості житла.

На умовах пільгової іпотеки можна придбати переважно сучасне житло у новобудовах - багатоквартирних або приватних будинках, які здані в експлуатацію не раніше, ніж за три роки до початку старту програми.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg