Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Інспекція з благоустрою шукала витоки у річку Охтирка
Інспекція з благоустрою шукала витоки у річку Охтирка Печать
Автор Админ   
19.02.2021 г.



На виконання доручення міського голови Павла Кузьменка продовжується перевірка стану прибережної захисної смуги та русла річки Охтирка на наявність стоків у річку, завалених дерев, гілок та штучних предметів.

На поточному тижні  здійснено 2 рейди, один з яких комісійний, з залученням представників управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства, по обстеженню ділянок зі сторони об’їзної дороги уздовж земельних ділянок по вул. Заводській та по пров. Прирічному, що перебувають у приватній власності громадян, в районі пішохідного мосту від пров. Табірного.

Під час перевірки, в районі пішохідного мосту, виявлена наявність штучних огороджувальних споруд, по трьом домоволодінням вул. Заводської, які безпосередньо сягають русла річки та використовуються для господарських потреб.  Станом на 18.02.2021 ліквідовано 1 штучну огороджувальну споруду. Виконання тримається на контролі інспекції.

Також, під час огляду виявлене витікання рідини у річку зі сторони домоволодіння по вул. Заводській (навпроти багатоквартирних житлових будинків пров. Табірного). В ході опрацювання було встановлено, що даний витік є природним джерелом,  яке поповнює водойму р. Охтирка підземними водами. 

Ще було обстежено ділянку річки в районі пішохідного мосту по вул. Великій Зарічній.  На момент обстеження, будь-яких витоків у річку не виявлено. 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg