Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Міський голова пропонує екологічну ініціативу “Чисте місто”
Міський голова пропонує екологічну ініціативу “Чисте місто” Печать
Автор Админ   
08.02.2021 г.



Міський голова пропонує всім небайдужим до проблем екології рідного міста долучитись до нової екологічної ініціативи «ЧИСТЕ МІСТО».

Охтирська міська рада тримає на контролі якість надання послуг жителям, зокрема питання вивезення побутових відходів.

Показник утворення відходів в Охтирці в середньому становить понад 300 кілограмів на рік на одну людину і має тенденцію до зростання. Попри профільні закони та Національну стратегію управління відходами, яка прагне аби в 2030 році половина всього сміття перероблялась, ми ще дуже далекі від європейських стандартів та діяти потрібно, і негайно. Так, найближчим часом у нашому місті відбудеться конкурс по вибору організації, яка буде вивозити тверді побутові відходи. Про результати та умови надання послуг із вивезення відходів буде повідомлено окремою на сайті міської ради.

Міський голова пропонує всім небайдужим до проблем екології рідного міста долучитись до нової екологічної ініціативи «ЧИСТЕ МІСТО». Ми пропонуємо об’єднатися еко свідомим охтирчанам у вирішенні питань пов’язаних з оздоровленням нашої водної артерії – річки Охтирка та очищення міста від сміття. Просимо надавати свої пропозиції та ідеї по покращенню стану довкілля на електронну пошту Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script

Крім того, у зв’язку зі змінами в законодавстві, Охтирська міська рада порушує питання щодо створення комунального підприємства на базі існуючого полігону твердих побутових відходів. Основна мета створення якого -припинити утворення в місті несанкціонованих сміттєзвалищ.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg