Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow 84-річна сумчанка віддала шахраям всі заощадження
84-річна сумчанка віддала шахраям всі заощадження Печать
Автор Админ   
12.01.2021 г.



На Сумщині поліція розшукує аферистку, яка видурила у пенсіонерки 94 000 гривень 

Назвавшись, у телефонній розмові, донькою потерпілої, зловмисниця виманила у пенсіонерки всі заощадження. В поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження та ведуть пошуки зловмисниці. 

До поліції звернулась 84-річна жителька обласного центру. Вона розповіла поліцейським, що того дня, близько 15.00 години, до неї на стаціонарний телефон подзвонила жінка, яка назвалась її донькою. Схлипуючи в трубку, «донька» розповіла, що потрапила в дорожньо-транспортну пригоду, в якій тяжко травмувалась. І додала, що на лікування їй терміново потрібні гроші та попросила допомоги у матері.

Тож, бідолашна мати швидко зібрала всі заощадження, що в неї були та стала чекати на жінку, яка, за домовленістю, мала прийти за коштами.

Вже менше ніж за годину на порозі в пенсіонерки з’явилась незнайомка, якій вона і віддала всі гроші.Вже згодом літня жінка зрозуміла, що стала жертвою шахрайської схеми та звернулась до поліції. 

Поліція вкотре застерігає громадян від необдуманих вчинків. Не довіряйте незнайомим співрозмовникам, насамперед якщо мова заходить про гроші. Якщо вам повідомляють, що ваші рідні потрапили до лікарні, поліції тощо, обов’язково перевіряйте цю інформацію – зателефонуйте їм особисто, або ж зверніться до будь-кого з близьких за порадою або просто розкажіть про ситуацію, що сталася.

Нагадаємо. Поліція розшукує шахраїв, які ошукали 83-річну охтирчанку. 

Відділ комунікації поліції Сумської області

 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg