Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Тільки об'єднання зусиль і важка робота, - П.Кузьменко
Тільки об'єднання зусиль і важка робота, - П.Кузьменко Печать
Автор Админ   
25.11.2020 г.



Новообраний міський голова П.Кузьменко звернувся до охтирчан. 

Мої дорогі охтирчани та жителі всієї нашої громади!

Отже, нова історія Охтирки стартувала. І я пропоную почати плідно працювати. Зробімо над собою зусилля і забудемо про стару манеру рвати це місто на шматки, як ковдру. Ви всі - і ті, хто підтримував мене, і хто був проти, - люди, за яких я беру на себе відповідальність. Не знаю, чи вийде у мене стати найкращим мером Охтирки, але я обіцяю, що докладу всіх зусиль, наше місто розквітне. Ви заслужили комфортне життя. Ви його вистраждали.

Новообраний склад міської ради! Шановні депутати!

Ці вибори були складними і відбулися в непростих умовах – пандемія коронавірусу, криза економіки, велика зневіра у суспільстві. Я закликаю всіх депутатів, помічників і всіх ваших союзників: давайте приборкаймо свої амбіції і допоможемо Охтирці. Значення має ваш професіоналізм. Забудьмо всі негативні висловлювання і випади на адресу один одного, сказані чи зроблені протягом виборчої кампанії. Заради нашої спільної справи. Ми всі обіцяли охтирчанам розквіт і порядок в місті. Так до чого тут кольори партій, які ми представляємо? Час працювати разом на одну мету - Охтирка, якою ми всі будемо пишатися! Тому, з першого ж засідання налаштовуємося на конструктивну співпрацю, а не на безкінечні переговори і політичні дискусії, що людям давно не цікаві.

Знаю, що дехто голосував за мене «авансом». Я його беру і поверну позитивними змінами в Охтирці. Дякую вам всім за підтримку. Упевнений, у вас вистачить мудрості дати мені деякий час на наведення внутрішнього порядку в структурі управління містом. Наступні 5 років я житиму для вас. Нам всім буде непросто, але іншого шляху піднятися немає - тільки об'єднання зусиль і важка робота.

І на сам кінець – про головне. Кожен мешканець має усвідомити, що наступні пів року стануть найтяжчими у боротьбі з COVID інфекцією. Ми сьогодні живемо в інших реаліях – треба ухвалювати оперативні і ефективні рішення, щоб врятувати здоров'я і життя. Бо пандемія наступає з новою силою, економіка ослабла, бізнесу складно.

Я вірю, ми впораємося!

З повагою міський голова Павло Кузьменко

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg