Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирці зростає рівень захворюваності на COVID-19
В Охтирці зростає рівень захворюваності на COVID-19 Печать
Автор Админ   
16.10.2020 г.



З вівторка хворих на ковід почали приймати у неврологічне відділення. В інфекційному відділенні вільних ліжок вже немає.

У зв’язку з заповнюваністю інфекційного відділення пацієнтами з встановленим діагнозом і підозрою на захворювання COVID-19 було прийнято рішення щодо розгортання десяти додаткових ліжок у неврологічному відділенні з 6 точками підведення кисню та двох ліжок у реанімаційному відділенні Охтирської ЦРЛ. 

Тепер загалом є 24 ліжка, пристосованих для лікування пацієнтів, інфікованих COVID-19. 

З вівторка у неврологічне відділення почали приймати хворих на ковід. Станом на 15 жовтня залишилося 2 вільних ліжка. Опрацьовується питання щодо розгортання, у разі необхідності, додаткових десяти ліжкомісць в ортопедичному відділенні.

Найближчим часом у терапевтичному відділенні розпочнуть монтувати кисневу магістраль та облаштовуватимуть 54 кисневі точки для забезпечення кисневої підтримки хворих на COVID-19 при стаціонарному лікуванні.

«Станом на сьогодні у місті хворіє вже 84 пацієнти. На стаціонарі перебувають хворі як з міста так і району. Хочу ще раз наголосити і звернути увагу охтирчан, коронавірус нікуди не зник, а стрімко поширюється. Закликаю усіх дотримуватися проти епідеміологічних заходів – носити маски, мити руки, дотримуватися соціальної дистанції. Будьте не байдужими до оточуючих, при захворюванні і легкому перебігу хвороби перебувайте вдома, не наражайте на небезпеку оточуючих громадян», – зазначив головний лікар КНП ОМР «ОЦРЛ» Віктор Бабич.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg