Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Поліцейські вилучили у нетверезого водія наркотики
Поліцейські вилучили у нетверезого водія наркотики Печать
Автор Админ   
06.10.2020 г.



Тридцятип‘ятирічного водія ВАЗівки працівники поліції зупинили в Охтирці, на вулиці Армійська, – він потрапив у їх поле зору через допущене порушення правил дорожнього руху.

З першої ж хвилин спілкування правоохоронці зрозуміли, що чоловік перебуває за кермом, будучи в стані алкогольного сп’яніння. Коли ж поліцейські запропонували йому вийти з авто і показати вміст кишень, він дістав не тільки особисті речі, а й два пакунки з порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожою на наркотичну. Правоохоронці вилучили пакунки та направили їх вміст на експертне дослідження.

На водія склали адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції».

До того ж, за ознаками ч. 1 ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» відкрили кримінальне провадження, в рамках якого встановлюють джерело походження вилученої сировини. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg