Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирські акробати стали призерами в обласному чемпіонаті
Охтирські акробати стали призерами в обласному чемпіонаті Печать
Автор Админ   
06.10.2020 г.



2 - 4 жовтня 2020 року за підтримки Відділу молоді та спорту у місті Суми відбувся Відкритий особисто-командний чемпіонат Сумської області зі спортивної акробатики серед дорослих, юнаків та юніорів!

У змаганнях приймали участь акробати з міст  Харків, Суми та Охтирка.

Команду з міста Охтирка представляли дві жіночі пари та три жіночі групи:

Колесник Дарина, Спасьонова Поліна;Бірюк Софія, Кіяшко Катерина;Суворова Кароліна, Рогачова Мирослава, Ткаченко Дар'я;Вірьовка Анастасія, Новічіхіна Софія, Рудько Поліна;Колот Софія, Кот Ангеліна, Рубан Вікторія.

За підсумками змагань жіноча пара Спасьонова Поліна та Колесник Дарина стали срібними призерами Чемпіонату Сумської області зі спортивної акробатики. Дівчата змагалися за програмою КМС.

Жіноча трійка - Суворова Кароліна, Рогачова Мирослава, Ткаченко Дар'я посіли перше місце на п'єдесталі пошани. Акробатки змагалися за програмою І юнацького розряду.

Жіноча група у складі - Вірьовка Анастасія, Новічіхіна Софія, РудькоПоліна посіли  перше місце (3 юнацький розряд).

Та жіноча група - Колот Софія, Кот Ангеліна, Рубан Вікторія зайняли 3місце (3 юнацький розряд).

Вітаємо із вдалим дебютом акробаток Новічіхіну Софію, Рубан Вікторію та Кот Ангеліну. Для них виїзд на змагання був вперше!

А також вітаємо  призерів та переможців Чемпіонату Сумської області зіспортивної акробатики! Та бажаємо всім нашим вихованцям надалі старанно тренуватися та впевнено  йти до своєї мети!


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg