Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Житель Охтирського району віддав шахраям за дизпаливо майже 15 тис. грн
Житель Охтирського району віддав шахраям за дизпаливо майже 15 тис. грн Печать
Автор Админ   
25.09.2020 г.


Ще однією жертвою шахраїв став житель Охтирського району. Спроба придбати дизельне пальне через мережу Інтернет обернулася для 22-річного чоловіка втратою 14 тисяч 700 гривень.

До Охтирського відділу поліції з заявою про шахрайство звернувся 22-річний чоловік. Він повідомив поліцейським, що невідомі продавці дизельного пального виманили у нього передоплату, а сам товар йому так і не надали.
Поліцейські з’ясували, що заявник розмістив оголошення про купівлю дизельного пального в мережі Інтернет. І вже за деякий час йому на мобільний номер телефону подзвонив невідомий чоловік та запропонував продати солярку. Покупця умови влаштували, тож співрозмовник повідомив йому, що з ним зараз зв’яжеться інший абонент для обговорення всіх нюансів. Згодом заявнику подзвонила невідома жінка та запропонувала внести передоплату за дизельне пальне. Чоловік «перевів» 14700 гривень передоплати на вказаний співрозмовницею номер банківської картки, та поїхав на зазначене місце зустрічі для отримання товару. Довго чекав, але дизпальне йому ніхто так і не підвіз. Зрозумівши, що став жертвою аферистів, чоловік звернувся до поліції за допомогою.
У поліції проводять перевірку отриманої інформації та вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками шахрайства.
Правоохоронці радять громадянам завжди бути обачними та розсудливими проводячи будь-які фінансові операції, а також укладаючи угоди купівлі-продажу.
Як бачите, завжди є ризик «наштовхнутися» на аферистів.

Відділ комунікації поліції Сумської області
 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg