Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Геморой після пологів
Геморой після пологів Печать
Автор Админ   
11.09.2020 г.



Післяпологовий геморой характерний для багатьох жінок, що народили.  У більшості випадків його провокує не сам родовий процес, а патології, які були до вагітності.

Що таке геморой після пологів?

Ознаки цього захворювання красномовні: больові відчуття, печіння і крапельки крові на туалетному папері.  Він говорить про застої крові у венозній системі ануса.  Вени заплітаються в клубок, запалюються зсередини та випадають в анальний отвір. 

Післяпологовий геморой, ознаки якого заважають нормально жити, характерний для багатьох жінок, що народили.  У більшості випадків його провокує не сам родовий процес, а патології, які були до вагітності.  Пологи лише посилили прояв неприємною симптоматикою.  До речі, зайва вага - теж відноситься до факторів ризику. 

Яке потрібне лікування геморою після пологів, що робити?

Як швидко відправити його в нокдаун?  Лікування післяпологового геморою можливо навіть на 3 або 4 стадії.  Однак без допомоги кваліфікованого фахівця не обійтися.  Якщо ви годуєте дитину грудьми, прийом лікарських препаратів може зіпсувати молоко.  В результаті, замість власного лікування ви будете стурбовані здоров'ям вашого малюка. 

Геморой після пологів, лікування якого виконує лікар-проктолог, вимагає негайного усунення.  Для початку вам потрібно нормалізувати роботу кишківника: ліквідувати запори, збільшити кількість рідини й споживання клітковини.  Як це зробити, вам в деталях розповість фахівець. 

В першу чергу, зменшити ознаки геморою у жінок після пологів допоможе перегляд раціону харчування.  Він повинен бути повноцінним і збалансованим.  Пам'ятайте: ви ще продовжуєте їсти за двох, якщо малюк знаходиться на грудному годуванні.  Регулярне харчування (бажано в один і той же час) має включати висівковий і чорний хліб, свіжі овочі й фрукти, мінеральні води.  Ці продукти і напої активізують роботу кишківника. 

У «ОН Клінік Суми» ви отримаєте своєчасну допомогу і дієве лікування в розв'язанні делікатної проблеми.  Запишіться на прийом! 

Як лікувати геморой після пологів і як позбутися від нього?Лікувати післяпологовий геморой можна без радикальних заходів.  Він піддається усуненню і без хірургічного втручання.  Таке лікування зовнішнього геморою після пологів ви отримаєте в медичному центрі «ОН Клінік».  Медикаментозне лікування - ефективний засіб від цієї хвороби без ускладнень і наслідків. 

На прийомі доктор вивчить вашу історію хвороби та скарги, проведе візуальний огляд ректальної області й анального отвору.  За результатами обстеження фахівець визначить ступінь тяжкості хвороби й візьме курс на одужання. 

Чим і як вилікувати зовнішній геморой після пологів у жінок

В першу чергу, лікар підбирає схему оптимального лікування.  При легких формах задовольняються протизапальними, кровоспинними та знеболювальними ліками.  Відповідним варіантом є установка латексних кілець.  Цей спосіб дозволить швидко прибрати вузли.  Така процедура займає не більше 10-15 хвилин і дає хороший результат. 

Після цього потрібна обов'язкове коригування вашого меню.  Пам'ятайте: роботу шлунково-кишкового тракту порушує кави, алкоголь, шоколад, гострі та солоні страви, здобні вироби та випічка, копченості, прянощі та алкогольні напої.  Однак дотримання постійної «жорсткої дієти» може ще більше погіршити ситуацію.  Що стосується спиртного, то в період лактації його потрібно виключити в повному обсязі.  Після його закінчення дозволені легкі вина або сидр. 

Як вилікувати геморой після пологів, як прибрати вузли знають фахівці «ОН Клінік Суми».  Якісні вітчизняні та закордонні засоби від геморою після пологів, сучасне обладнання і гарантія конфіденційності - шанс повернутися до повноцінного життя.  Чи не мучте себе.  Запишіться на прийом і отримаєте корисну лікарську допомогу!

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg