Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирська поліція розкрила дві крадіжки майна
Охтирська поліція розкрила дві крадіжки майна Печать
Автор Админ   
21.08.2020 г.



Минулої доби працівники Охтирського відділу поліції викрили двох злодіїв, які спокусилися на чуже майно. Загалом же з початку року до поліції області надійшло 1106 повідомлень про крадіжки, і станом на сьогоднішній день більшість з цих зареєстрованих злочинів вже розкрита.

По допомогу до охтирських поліцейських звернувся сторож місцевої школи. Він розповів, що з приміщенні навчального закладу, де тривають ремонтні роботи, за невідомих обставин зникли кутова шліфувальна машинка та перфоратор.

В ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції «вирахували» 27-річного місцевого чоловіка, який спокусився на електроінструменти. Той у скоєному зізнався й розповів, що потрапив у будівлю через вікно та виніс перше, що потрапило йому на очі. Викрадені речі він планував продати, але не встиг.

У другому випадку жертвою зловмисника став 40-річний чоловік. Як встановили поліцейські, крадієм виявився знайомий потерпілого - раніше судимий 33-річний  житель одного з сіл району. Своєї причетності до злочину чоловік не заперечував. Він пояснив поліцейським, що мав ключі від будинку свого товариша. А дізнавшись, що той поїхав у відрядження, тихцем прийшов до нього додому і забрав електродриль.

Полісмени вилучили у зловмисників частину крадених речей та перевіряють підозрюваних на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів.

Відділ комунікації  поліції Сумської області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg