Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Сім років позбавлення волі за жорстоке вбивство випадкової знайомої
Сім років позбавлення волі за жорстоке вбивство випадкової знайомої Печать
Автор Админ   
09.08.2020 г.



Охтирський суд поставив крапку у справі про жорстоке вбивство 36-річної охтирчанки в січні 2019 року.

Випадкове знайомство після тривалого «застілля» для молодої жінки закінчилось побиттям та смертю.

Як встановили тоді працівники охтирської поліції, жінка та чоловік познайомились випадково, і після тривалого «застілля» вирішили продовжити знайомство в іншому місці. Однак дорогою пара посварилася, і молодий чоловік став силою доводити свою точку зору.

Близько 21:00 22 січня 2019 року до Охтирського відділу поліції надійшло повідомлення від медпрацівника місцевої райлікарні про те, що до приймального відділення доставлено побиту жінку.
На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група, яка з‘ясувала, що потерпілу до лікарні супроводжував молодий чоловік, котрий, власне, і викликав «швидку». Сам же він пояснив, що свою знайому випадково знайшов на вулиці, лежачою на снігу, в безпорадному стані. 
Поліція з‘ясувала, що потерпіла познайомилася з ним буквально кілька годин тому, коли перебувала в одному з мікрорайонів міста. Вони швидко знайшли спільну мову, і деякий час спілкувалися, випиваючи спиртне. Потім вирішили продовжити знайомство в іншому місці, для чого викликали таксі. Однак дорогою між ними виникла сварка, тож, відпустивши машину, пара заходилась з‘ясовувати стосунки просто на вулиці. Молодий чоловік «захопився» настільки, що вдався до кулаків. І схаменувся тільки тоді, коли жінка, впавши, втратила свідомість. Злякавшись наслідків, і бажаючи відвести від себе всі підозри, він нашвидкуруч вигадав легенду про «випадково знайдену знайому» і викликав невідкладну допомогу. В лікарні жінці діагностували травматичний розрив селезінки з гострою крововтратою. Всі намагання медиків врятувати їй життя виявились марними - за кілька годин потому 36-річна пацієнтка померла. 
На утриманні її матері залишилось двоє неповнолітніх дітей.

5 серпня 2020 Охтирський міськрайонний суд визнав громадянина

винуватим у пред`явленому обвинуваченні, передбаченому ч. 2 ст. 121 КК України та призначив йому покарання по цьому закону сім років шість місяців позбавлення волі.

Цивільний позов матері загиблої жінки  задовольнили частково:

Стягнути з обвинуваченого на користь матері загиблої  матеріальну шкоду в розмірі 12413, 50 грн.(лікування, поховання) та моральну шкоду в розмірі 50 000 грн., а всього 62 413, 50 грн.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg