Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Інспекція з благоустрою на контролі порядку
Інспекція з благоустрою на контролі порядку Печать
Автор Админ   
01.07.2020 г.



Протягом другої половини червня працівниками інспекції здійснювалась планова перевірка існуючого стану об'єктів благоустрою, розташованих по вул. Пушкіна, вул. Грабовського та прилеглих територій.

До виконання надано 11 попереджень. На момент перевірки зауваження усунуті по 7 об′єктах. Контроль за виконанням триває.

Проведено 4 планових рейди по перевірці об'єктів благоустрою центральної частини міста, розташованих по вул. Армійській, вул. Батюка, вул. Перемоги, вул. Незалежності, пров. Харківському, вул. Ярославського, вул. Київській, міських парків та скверів.

До виконання надано 5 попереджень щодо покосу трави та видалення бур'янів, які отримали власники торгівельних підприємств по вул. Незалежності. На момент перевірки зауваження усунуті.

Під час здійснення перевірок, сумісно з працівниками інспекції з благоустрою та управлінням фінансів та економіки Охтирської міської ради, Охтирським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області, складено 3 протоколи по факту скоєння адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 44-3 КУпАП, за порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України "Про захист населення від інфекційних хвороб", а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами (стихійна торгівля по вул. Батюка, пров. Харківському; встановлення музичної апаратури та виконання пісень на пішохідній зоні вул. Батюка).

Продовжується контроль за відновленням асфальтобетонного покриття вулично-дорожніх мереж міста після проведення земляних робіт. За результатами перевірки, за невиконання умов надання дозволів та зобов'язань по відновленню елементів міського упорядкування, - на виконавця робіт - підприємство ТОВ «БРОКЕНЕРГІЯ», складено та направлено на розгляд комісії 2 протоколи про вчинення адміністративного правопорушення за статтею 152 КУпАП (пров. Харківський, пров. Харківський - пров. Григорія Чикала).

Опрацьовано та надано відповідь на звернення громадян пров. Набережного щодо режиму роботи мийки самообслуговування та шумового навантаження, спричиненого роботою її обладнання.

 Проведено опрацювання, здійснено обстеження на місцевості, за участю мешканців, та надано відповідь на колективне звернення громадян щодо підтоплення дощовими водами вул. Петропавлівської.

Здійснено особистий прийом громадян, надані роз′яснення з питань: нормативів встановлення паркану між суміжними земельними ділянками, що перебувають у приватній власності громадян та щодо дотримання принципів добросусідства при розведенні бійцівських собак на приватному подвір′ї.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg