Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Представник Охтирщини В.Отич – кандидат від Сумщини на премію Верховної Ради
Представник Охтирщини В.Отич – кандидат від Сумщини на премію Верховної Ради Печать
Автор Админ   
26.06.2020 г.



На засіданні постійної комісії з питань освіти, науки, культури, туризму, спорту та молодіжної політики обласної ради серед 18 питань порядку денного депутати визначалися з кандидатурою від Сумщини здобувача Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування.

Як зазначив голова комісії Ігор Науменко, серед п’яти претендентів – студентів, громадських діячів - усі заслуговують на високу відзнаку, тому думки розділилися й не одразу було прийнято остаточне рішення. Більшість підтримала кандидатуру Віталія Отича – представника молоді Охтирщини, учасника АТО, очільника громадської організації «Молодь села» та молодіжного центру «Простір», завданням якого є національно-патріотичне виховання дітей та молоді Чернеччинської ОТГ. Він консолідує молодь Хухри, Високого, Чернеччини й інших сіл на організацію суспільно-корисних справ. Саме його кандидатуру обранці запропонували підтримати на сесії облради. 

Депутат Олександр Теліженко вийшов з пропозицією звернутися до голови обласної ради з проханням відзначити Почесною грамотою обласної ради інших кандидатів, які направили свої документи до обласної ради. Пропозиція була підтримана одноголосно.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg