Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Пріоритетний напрям для прокуратури - законність використання коштів місцевих бюджетів
Пріоритетний напрям для прокуратури - законність використання коштів місцевих бюджетів Печать
Автор Админ   
25.06.2020 г.



18.06.2020 у м. Охтирка за участі заступника начальника управління прокуратури Сумської області Валерія Могильного під головуванням керівника Охтирської місцевої прокуратури Олександра Язикова відбулась координаційна нарада керівників правоохоронних органів Охтирського, Тростянецького Краснопільського та Великописарівського районів.

Відкриваючи нараду, керівник Охтирської місцевої прокуратури Олександр Язиков зазначив, що вжиті територіальними правоохоронними органами упродовж п'яти місяців поточного року організаційно - практичні заходи певним чином сприяли стабілізації криміногенної ситуації, підвищенню ефективності захисту прав і свобод громадян та інтересів держави. Завдяки реалізації спільних заходів та налагодженій співпраці між правоохоронними органами вдалося стабілізувати загальну кількість облікованих кримінальних правопорушень, у регіоні відбулося зменшення особливо тяжких злочинів, не вчинено жодного вбивства.

Крім цього, Олександр Язиков наголосив, що одним із пріоритетних напрямів роботи залишається виявлення та розслідування кримінальних правопорушень за фактами незаконного використання коштів місцевих бюджетів, зокрема виділених на ремонт, будівництво та реконструкцію доріг. Окрім того, керівник прокуратури зазначив, що окрему увагу слід звернути на дотриманні законності під час проведення закупівель медичного обладнання, у тому числі медикаментів та засобів захисту з метою протидії COVID-19.

Валерій Могильний наголосив, що основним критерієм оцінки діяльності правоохоронних органів є забезпечення законності в регіоні. Відтак роботу на вказаному напрямку потрібно активізувати і спільними зусиллями досягти позитивних результатів.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg