Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Кошти за пробне ЗНО не повертатимуть
Кошти за пробне ЗНО не повертатимуть Печать
Автор Админ   
14.06.2020 г.


Український центр оцінювання якості освіти не зможе повернути кошти, що були сплачені за участь у пробному ЗНО, оскільки вони були витрачені на підготовку тестових завдань, друк тестових зошитів та організацію проведення тестування.

Разом з тим, УЦОЯО забезпечить отримання учасниками паперових тестових зошитів, а також проведення дистанційного пробного тестування. 

Про це йдеться у коментарі Українського центру оцінювання якості освіти у відповідь на запит Освіта.ua. 

«Наразі тестові зошити учасників знаходяться на пунктах проведення пробного ЗНО і кожен зареєстрований учасник тестування зможе отримати власний тестовий зошит за окремою процедурою, про яку буде повідомлено додатково», - повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти. 

Крім того, в УЦОЯО повідомили, що у зв'язку із забороною проведення пробного тестування у звичному форматі, для всіх зареєстрованих учасників буде проведено онлайн тестування. 

15 червня об 11:00 учасники пробного ЗНО можуть зайти на свою інформаційну сторінку і завантажити тестовий зошит з української мови та літератури, а також бланк відповідей до зошита, виконати завдання тесту та до 19 червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів, а згодом отримати свій результат за тестування. 

17 червня об 11:00 зареєстровані учасники пробного ЗНО зможуть на своїх інформаційних сторінках завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з того навчального предмета, який вони обрали для проходження пробного ЗНО та за аналогічною процедурою виконати завдання тесту та згодом отримати результати тестування. 

Онлайн-сервіс визначення результатів пробного ЗНО буде працювати з 11:00 17 червня до 18:00 19 червня 2020 року. 

Окрім того, експерти Українського центру оцінювання освіти детально розберуть кожне завдання 4-х найпопулярніших предметів, нададуть розгорнуті пояснення на всі запитання тестів з української мови і літератури, історії України, математики та англійської мови та порадять, як успішно скласти ЗНО у 2020 році. 

Як відомо, 13 червня Український центр оцінювання якості освіти закликав учасників пробного ЗНО не приходити на пункти тестування 15 і 17 червня через заборону Кабінету Міністрів України на його проведення.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg