Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Відремонтуй одну палату в лікарні: хто приєднався?
Відремонтуй одну палату в лікарні: хто приєднався? Печать
Автор Админ   
08.06.2020 г.


Минулого тижня під час відкриття корпусу в обласній клінічній лікарні голова Сумської обласної державної адміністрації Роман Грищенко оголосив челендж "Відремонтуй одну палату в лікарні» і запропонував взяти участь в ньому депутатам, бізнесменам, чиновникам. 

За словами посадовця, жителі Сумщини мають лікуватися в комфортних умовах, незалежно від того, де вони отримують медичні послуги - в обласному центрі чи в невеличкому містечку чи селищі.

Сумській міський голова Олександр Лисенко першим перейняв ініціативу голови Сумської обласної державної адміністрації та запевнив, що за власні кошти відремонтує палату в Сумській центральній міській клінічній лікарні.

Президент ФК «Суми» Геннадій Дем'яненко також підтримав челендж і прокоментував: «Дуже вірний і своєчасний посил. Я також за свій рахунок відремонтую палату в Сумській райлікарні. З Володимиром Поцелуевим вже погодив. Чому саме ця лікарня? Причина проста - там не один раз лікувалася моя мама. Упевнений, що жителі Сумщини дійсно повинні лікуватися в комфортних умовах ».

Компанія «Сумбуд», одне з найбільших будівельних підприємств Сумщини, теж приєдналася до челенджа і відремонтує палату у відділенні патології новонароджених в дитячій обласній клінічній лікарні, що знаходиться на Веретенівці. Такою приємною звісткою в своїй публікації в соціальній мережі Facebook поділився керівник компанії Олександр Бритов.

«Вибрали для ремонту палату, поруч з тією, ремонтом якої зайнявся голова обласної держадміністрації - так що скоро всі зможуть порівняти їх, побачити, хто з нас зробив краще. Тут рятують життя наших маленьких жителів області, а умови, як відомо, в лікарні, м'яко кажучи, не дуже. Розуміючи ситуацію в державі і серйозність викликів, які сьогодні постали перед нами, компанія «Сумбуд» не може залишатися осторонь », - зазначив він.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg