Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow У Сумах комісія з ТЕБ та НС вирішила як обмежити кількість дітей у дитсадках
У Сумах комісія з ТЕБ та НС вирішила як обмежити кількість дітей у дитсадках Печать
Автор Админ   
25.05.2020 г.


Комісія з питань ТЕБ та НС м.Суми 25 травня напрацювала ряд пропозицій щодо подальшого виходу з карантину. Відвідувати дитсадок зможуть не всі діти. 

В комісії вважають за можливе відновлення з 1 червня роботи закладів дошкільної освіти. Але рекомендовано дозволити відвідування дітям з сімей, в яких працюють обоє батьків, при наявності довідки від працедавця.

Для відвідування дитсадка законні необхідно буде надати дві довідки: інформацію про стан здоров'я дитини і можливість відвідування закладу дошкільної освіти та про епідеміологічне оточення.

Працівники закладів дошкільної освіти повинні надати довідку від лікаря, з яким укладено декларацію, або заповнити опитувальний лист про самопочуття з метою протидії поширенню коронавируса (COVID-19).

Також з 1 червня комісія рекомендує виконкому відновити роботу закладів фізичної культури і спорту (ДЮСШта інших підприємств і установ спортивного профілю), спортивних залів, фітнес-центрів (крім проведення групових занять з кількістю учасників понад 10 осіб, або за умови перебування не більше однієї людини на 5 кв. м площі приміщення); проведення занять в групах не більше 10 чоловік за умови дотримання для цих видів діяльності протиепідемічних вимог.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg