Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Стоматполіклініку ремонтують
Стоматполіклініку ремонтують Печать
Автор Админ   
05.05.2020 г.


В  Охтирській міській стоматполіклініці під час карантину проводяться ремонтні роботи. 

Відповідно до запланованих на 2020 рік заходів проводяться ремонтні роботи коридору на другому поверсі та капітальний ремонт двох кабінетів, побутової кімнати на першому поверсі. 

Планується виконати заміну дверних і віконних блоків, улаштування підвісної стелі  типу Армстронг, ремонт підлоги. Окремо на першому поверсі буде облаштовано компресорну кімнату зі звукоізоляцією.

«На другому поверсі вже замінено електрику. Розводка по компресорам стала вбудованою до кожного кабінету. Раніше це були «повітряні» шланги, які можна було дуже легко пошкодити, і тому обладнання часто виходило з ладу. Працівники стоматполіклініки задоволені якістю роботи і сподіваються, що і пацієнти позитивно оцінять старання зробити приміщення поліклініки комфортним і естетичним», - зазначила головний лікар КЗ "ОМСП" Валентина КОРАБЕЛЬСЬКА.

Нагадаємо, що ремонтні роботи приміщення стоматологічної поліклініки розпочали з ремонту даху в 2018 році. У 2019 році зроблено капітальний ремонт санвузла. Постійно оновлюється обладнання, а спеціалісти комунального некомерційного підприємства Охтирської міської ради «Охтирська міська стоматологічна поліклініка»  створюють всі необхідні умови, щоб відвідування стоматолога приносило тільки позитивні емоції.  

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg